کاهش 30 درصدی ورود گردشگر به همدان با وقوع سیل
علی مالمیر در گفتگو با خبرنگار حوزه سفر و گردشگری گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، گفت: اساساً بناهای تاریخی که مصالح آن از خشت و گل تشکیل شده است، آسیبپذیرتر هستند و پس از هر بارندگی به آنها خسارت وارد میشود و نمیتوان گفت تنها آسیب این بناها در بارشهای فروردین بوده است.
وی ادامه داد: امسال استان همدان بالاترین آمار بارش را در کشور به خود اختصاص داد و این بارانها آسیبهایی را بهصورت جزئی در برخی از ساختمانها و در برخی از آثار نیز تخریب کلی از خود بر جای گذاشته است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان تصریح کرد: یخچال میرفتاح بیشترین آسیب را در بارندگیهای فروردین 98 دید. نمای گنبدی این اثر تاریخی فرو ریخت و اقدامات مقدماتی برای تعمیر آن نیز در حال انجام است.
مالمیر خاطرنشان کرد: قسمت فوقانی این بنا خشتی بود و به دلیل بارش های شدید سنگین شده و ریزش کرد.
وی با تأکید بر اینکه پلهای استان با توجه به فشار زیادی که روی آنها بود آسیب کمی دیدهاند، خاطرنشان کرد: پلها مقاومت کردند زیرا در حالت عادی که فشار آب وجود دارد، مرمتها مستمر وجود داشته است و همین موضوع سبب شد که آنها در برابر سیل نیز مقاومت کنند.
مالمیر با تأکید بر اینکه در طی سال بناهایی که به صورت جزئی آسیب میدیدند، بلافاصله مرمت میشدند، ادامه داد: یکی از برنامههای ما برای حفظ آثار تاریخی استان، استحکامبخشی ساختمانها است.
وی در خصوص ضرر و زیانی که حوزه گردشگری همدان متحمل شد نیز گفت: ما برای پذیرش گردشگر در فروردین آمادگی کامل داشتیم و حتی در زمان بارانها نیز هیچکدام از اماکن گردشگری ما بسته نشد. اما در چارچوب مدیریت بحران و توصیههایی که به مسافران برای عدم مسافرت به استانهای غربی شد، ما در نیمه دوم فروردین با کاهش قابل توجهی از آمار گردشگر روبهرو شدیم و نسبت به سال گذشته که فروردین پرسفری داشتیم، 30 درصد کاهش مسافر در سفرهای نوروزی به مقصد همدان به ثبت رسید.
انتهای پیام/4087/
انتهای پیام/