لزوم شناسایی حلقه مفقوده بین مراکز علمی و جامعه انسانی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از لارستان، مهدی زارع روز گذشته در جلسه شورای پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان عنوان کرد: در بازرسی بازرسان وزارت علوم تحقیقات و فناوری که هفته گذشته از این واحد دانشگاهی انجام شد، نکات مهمی مطرح شد که لازم است موارد قوت را شناسایی، برجسته و نقاط ضعف را با درایت و دقت برطرف کنیم.
زارع ادامه داد: بازرسان وزارت علوم با قدردانی از فعالیتهای انجامشده این واحد دانشگاهی و ابراز خرسندی از ظرفیتهای سختافزاری خوب پژوهشی و مطالعاتی، خواستار توجه بیشتر به امور تحقیقاتی شدند.
وی تصریح کرد: بدون تردید با توجه به ظرفیتهای خوبی که در حوزه پژوهشی وجود دارد، میتوان از این مرحله گذار به سلامت عبور و آینده درخشانی را برای مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی لارستان ترسیم کرد.
وی خاطرنشان کرد: نقاط ضعف احتمالیمان را بهوسیله زیرساختهای خوب و ظرفیتهای کارآمد در پژوهش برطرف خواهیم کرد و امیدوارم با حضور استادان برجسته این دانشگاه و تصمیمات اتخاذشده، موجب رشد و ترقی دانشگاه آزاد اسلامی لارستان شویم.
زارع با بیان کاربردیشدن پایاننامهها و رسالههای دکتری دانشجویان گفت: با تلاش شما همکاران، این روند در حال اجراست و اکنون تیم تخصصی در رشته جغرافیای طبیعی و مهندسی عمران با جمعآوری پایاننامههای تخصصی در این دو حوزه و کیفیسازی دادهها، تحقیقات ارزشمندی را در اختیار سازمانها و ارگانهای متولی شهرستان بهمنظور بهینهسازی در ساختوساز و جلوگیری از سیلابها قرار خواهند داد.
این مسئول نیاز جامعه بهدستاوردهای پژوهشی و تحقیقاتی را مهم و حیاتی دانست و افزود: دانشگاهها جدا از ماهیت آموزش و تزکیه جوانان کشور، نقشهای ارزنده دیگری هم دارند که اگر حلقه مفقوده بین مراکز علمی و جامعه انسانی شناسایی شود، بسیاری از مشکلات زیرساختی نظام آموزشی و پژوهشی حل خواهد شد.
انتهای پیام/4117/4103/
انتهای پیام/