دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
03 ارديبهشت 1398 - 09:36
قائم‌مقام وزیر بهداشت:

۲۵ درصد دانش‌آموزان دچار چاقی یا اضافه‌وزن هستند

قائم‌مقام وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: از هر 10 دانش‌آموز، هشت نفر فعالیت فیزیکی ندارند و ۲۵ درصد دانش‌آموزان دچار چاقی یا اضافه‌وزن هستند.
کد خبر : 375656
636915434946793747_b.jpg

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، ایرج حریرچی در همایش «سفیران سلامت دانش‌آموزی»، اظهار کرد: 2 میلیون سفیر سلامت در بین دانش‌آموزان فعالیت می‌کنند و سلامت آینده افراد در دوران نوجوانی شکل می‌گیرد و بسیاری از رفتارهای پرخطر مانند نظیر چاقی، مصرف غذای ناسالم، مصرف دخانیات و رفتارهای پرخطر جنسیتی نیز در این سن شکل می‌گیرد.


قائم‌مقام وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: از هر 10 دانش‌آموز، هشت نفر کم‌تر از نیم ساعت فعالیت فیزیکی دارند و همین مسئله سلامتی آن‌ها را دچار مشکل می‌کند.


حریرچی در ادامه داد: ۲۵ درصد از دانش‌آموزان دچار چاقی یا اضافه‌وزن هستند، به‌طور مرتب مسواک نمی‌زنند و یک میان وعده ناسالم مصرف می‌کنند.


وی افزود: در دوران نوجوانی اثرات فردی، اجتماعی و اقتصادی اثرگذار است و امروزه از هر 10 نوجوان دانش‌آموز یک نفر چاق، دو نفر اضافه‌وزن و دو نوجوان دچار چاقی شکمی هستند.


قائم‌مقام وزیر بهداشت و درمان اظهار کرد: 80 درصد مرگ‌ومیرها به دلیل بیماری غیر واگیر است؛ ۳۲ درصد بالغین یک عامل روان‌پزشکی دارند که نیازمند مداخله است و در بالغین بالای ۴۰ سال شاخص پوسیدگی و پرکردن و کشیدن دندان حدود ۱۲ نفر دندان پوسیده دارند و ریشه آن رعایت نکردن بهداشت دهان در کودکی است و شاخص میزان پوسیدگی دندان مردم ما پایین است و امیدوارم این شاخص با برنامه‌ریزی مناسب بهبود پیدا کند.


وی اظهار کرد: سفیران سلامت آموزش‌های خوبی را به دیگر دانش‌آموزان و خانواده‌های خود ارائه می‌دهند و باعث شده‌اند تا در آینده جوانان و آینده‌سازان کشورمان سالم‌تر باشند و جمعیت فعلی به سمت رفتارهای کم‌خطر برود.


حریرچی گفت: به‌شدت پیگیر بسته‌های حمایتی هستیم و سعی کرده‌ایم این بسته‌های حمایتی ادامه پیدا کند.


انتهای پیام/4087/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب