۰۶/ اسفند /۱۴۰۳
14:35 27 / 01 /1398
بیرانوند در گفتگو با آنا:

هشدارهای داده‌شده دلیل کاهش تلفات در سیل لرستان بود

مدیر‌کل حفاظت محیط زیست لرستان گفت: با توجه به حجم بارندگی فراوان استان در یک بازه زمانی کوتاه، کاری از کسی ساخته نبوده و تنها هشدارها باعث کاهش تلفات شد.
سیل+لرستان.jpg

مهرداد فتحی بیرانوند در گفتگو با خبرنگار حوزه محیط زیست گروه اجتماعی خبرگزاری آنا در ارتباط با توسعه بافت شهری در مناطق سیل‌خیز اظهار کرد: ساخت و سازها در طول زمان شکل گرفته است و این موضوع نباید توجیه تداوم روند قبلی باشد، بلکه باید از آن درس عبرت گرفته و برای جلوگیری از حوادث آینده نباید مجوز ساخت و ساز در حاشیه رودخانه‌ها را ادامه داد.


وی ادامه داد: آنچه که مسلم است محیط زیست به‌عنوان یک دستگاه متولی یک سری مقرراتی را در نظر گرفته و با استعلام از آب منطقه‌ای که متولی بحث حریم رودخانه‌ها است اجازه صدور مجوز به دستگاه‌های صادرکننده آن را ندهیم، حال چه این ساخت و ساز مربوط به ساخت و ساز مسکونی باشد و چه واحد صنعتی و یا کارگاه شن و ماسه.


مدیر‌کل حفاظت محیط زیست لرستان با بیان اینکه اگر ساخت و ساز غیرمجازی در این ارتباط صورت گرفته باشد می‌بایست متناسب قانون با آن برخورد کرد، گفت: برخلاف سیل شیراز که در یک منطقه خاص اتفاق افتاد، در لرستان بارندگی همه‌گیر بود و کل استان را درگیر کرد.


فتحی بیرانوند تصریح کرد: با توجه به حجم بارندگی فراوان در یک بازه زمانی کوتاه، کاری از کسی ساخته نبوده و تنها هشدارها و هماهنگی‌های صورت‌گرفته در مدیریت بحران استان باعث کاهش تلفات در این خصوص شد.


وی در ارتباط با بی‌سابقه بودن بارش‌های استان لرستان خاطرنشان کرد: رودخانه کشکان در صورتی‌که لبالب شود دبی آن به ۳ هزار و ۵۰۰ متر مکعب بر ثانیه می‌رسد، درحالی‌که در مدت این بارش‌ها دبی آن به ۵ تا ۶ هزار متر مکعب بر ثانیه رسید که در طول ۲۰۰ سال گذشته بی‌سابقه بوده است.

گوشتیران
قالیشویی ادیب

مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان در پایان به ظرفیت نهایی رودخانه خرم‌آباد نیز اشاره کرد و اذعان کرد: بارندگی‌های لرستان بسیار بالاتر از نُرم‌های بارندگی در سنوات گذشته بود که کسی چنین بارندگی‌هایی را در استان به یاد ندارد.


انتهای پیام/۴۱۰۵/پ


ارسال نظر