دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

حال و آینده دانشجویان آمریکایی در گروی پول

افزایش محبوبیت وام‌های مبتنی بر درآمد دانشجویان در آمریکا باعث نگرانی متخصصان آموزشی شده است.
کد خبر : 370017
file-20180809-30467-8l3e1f.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه‌ دانشگاه‌های جهان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از تایمز هایر اجوکیشن، متخصصان آموزشی نگران ورود وام‌دهندگان خصوصی به بازار آموزش عالی است. براساس گزارش‌ها، کل بدهی دانشجویان آمریکایی به 1.5 تریلیون دلار رسیده است.


دانشگاه‌ها، وام‌دهندگان خصوصی و سیاست‌گذاران در آمریکا برای وام‌های دانشجویی به شیوه بازپرداخت جدیدی روی آورده‌اند که مبتنی بر درآمد دانشجو پس از فارغ‌التحصیلی است.


در این روش بازپرداخت وام دانشجویی به زمانی موکول می‌شود که فارغ‌التحصیل شغلی پیدا کرده و برای مدت زمان مشخصی بخشی از درآمد خود را به دانشگاه می‌دهد. این روش همچنین اجازه نمی‌دهد میزان بدهی فرد از میزان درآمدش افزایش یابد.


با این حال متخصصان آموزشی هشدار داده‌اند که وام‌دهندگان خصوصی می‌توانند منجر به افزایش هزینه‌های طولانی‌مدت دانشجویان   شوند. روش سرمایه‌گذاران خصوصی در این حوزه به کار اجباری تشبیه شده است.


جسیکا تامپسون رئیس مؤسسه دسترسی به کالج و موفقیت در این باره گفت: وقتی وام‌دهندگان خصوصی توافقنامه اشتراک در درآمد را به دانشجویان ارائه می‌کنند، هیچ تضمینی برای توازن مالی مبلغ بازپرداخت وجود ندارد. درواقع دانشجو تنها موافقت می‌کند تا درصد مشخصی از درآمدشان را بعد از فارغ‌التحصیلی به سرمایه‌گذار خصوصی بپردازند.


وام‌دهندگان خصوصی امکانات و اعتبار دولت را در اختیار ندارند تا میزان هزینه‌ها را ثابت نگه دارند و بدهکاران را مجبور به بازپرداخت کامل کنند. بنابراین هزینه‌های اضافی به مبلغ بدهی فارغ‌التحصیلان اضافه می‌شود که باعث افزایش میزان بدهی آنها می‌شود.


انتهای پیام/4021/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب