دانشگاههای انگلستان در منجلاب اقتصادی
به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاههای جهان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از تایمز هایر اجوکیشن، کاهش ثبتنام دانشجویان و هزینههای بازسازی باعث کاهش بودجه بسیاری از دانشگاههای لندن شده است. تحقیقات نشان میدهد که یک دانشگاه از هر پنج دانشگاه در لندن در سال تحصیلی گذشته پول از دست داده است. بسیاری از مؤسسات آموزش عالی انگلستان در سال گذشته برای پر کردن کلاسهای درسی خود با مشکلات زیادی مواجه شده بودند.
هشت مؤسسه آموزش عالی در لندن اعلام کردهاند که در سال تحصیلی 18-2017 با کسری بودجه روبهرو بودهاند؛ چند دانشگاه دیگر نیز گزارش دادند که نسبت به سالهای گذشته درآمد بسیار کمتری داشتهاند.
گولداسمیث، بریکبک، دانشگاه لندن، دانشگاه ایست لندن و کالج تئاتر رز بروفورد از جمله دانشگاههایی هستند که درآمدی کمتر از میزان هزینهها داشتهاند. براساس آمار جدید، فشار مالی در دانشگاههای انگلستان بهطور قابلتوجهی افزایش یافته است.
هزینههای مؤسسات آموزش عالی در لندن اغلب به دلیل حقوق بالای کارکنان و اجارهبهای بالای ملک هزینههای بیشتری دارند. در سال جاری دانشگاهها با افزایش غیرمنتظره هزینههای بازنشستگی مواجه شدند که یکی دیگر از مشکلات مؤسسات آموزش عالی در انگلستان است؛ هزینههای بازنشتگی برای دانشگاههای جدید 44 درصد افزایش داشت.
دانشگاه متروپولیتن لندن با 20 میلیون پوند کمبود بودجه بیشتر از هر مؤسسه آموزش عالی دیگری در پایتخت انگلستان با مشکلات مالی روبهرو بوده است. درآمد کل این دانشگاه نسبت به سال تحصیلی گذشته حدود 7.7 میلیون پوند کاهش داشته و به 94.3 میلیون پوند رسیده است. گفتنی است هزینههای دانشگاه متروپولیتن لندن در سال 18-2017 حدود 103.8 میلیون پوند بوده که نسبت به هزینه 106 میلیون پوند یی در سال 17-2016 کاهش داشته است.
قسمت اعظمی از کمبود بودجه این دانشگاه ناشی از هزینههای غیرضروری است که شامل هزینه 10.6 میلیون پوند یی انتقال دانشکده حقوق و کسبوکار از پردیس مورگیت به هالووی رود میشود؛ دو میلیون پوند نیز صرف هزینههای بازسازی چارچوب کارکنان شد. بدین ترتیب درآمد دانشگاه متروپولیتن لندن از کسبوکار اصلی حدود 1.5 میلیون پوند بوده است.
با وجود کاهش 10.2 میلیون پوندی هزینهها در دانشگاه کینگستون، این مؤسسه آموزش عالی 13.1 میلیون پوند کمبود بودجه داشته است. این امر نشان میدهد که استراتژیهای صرفهجویی دانشگاه کینگستون مبنی بر کاهش تعداد دانشجویان از خانوادههای کمدرآمد مؤثر واقع شده است.
انتهای پیام/4021/ 4122/
انتهای پیام/