دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
19 اسفند 1397 - 08:49

تعطیلی 3 ماهه ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی به ریاست جهانگیری

ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی به ریاست اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس‌جمهور سه ماه تشکیل نشده است.
کد خبر : 366762
42_12.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه دولت گروه سیاسی خبرگزاری آنا، بنا به ضرورت‌ مبارزه با فساد و پیرو صدور فرمان رهبر معظم انقلاب در مبارزه با فساد اقتصادی و ارتقای سلامت اداری در دهم اردیبهشت ماه ۱۳۸۰، ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی به‌عنوان با دستور کار اصلی خشکاندن ریشه فساد مالی، اقتصادی، عمل قاطع و گره‌گشا با حضور معاونان قوای سه‌گانه به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور تشکیل شد.


در دولت یازدهم و دوازدهم، اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس‌جمهور ریاست این جلسات را برعهده داشت. اصول اساسی در ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی بر هشت نکته اساسی رهبر انقلاب استوار باید باشد. ایشان در دستورالعمل کلی که در سال 80 برای تشکیل این ستاد دادند، مواردی را اعلام کردند.


مردد نشدن مسئولان مبارزه با فساد بر اثر مخالفت‌ها، تفهیم وابستگی امنیت فضای اقتصادی به مبارزه با فساد، سپردن مبارزه با فساد به افرد مطمئن، سالم و امانتدار، قاطعیت در ضربه عدالت در عین دقت و ظرافت، بند پنجم، شناسایی نقاط آسیب‌پذیر در گردش مالی و اقتصادی کشور، عمل وزارت اطلاعات به وظایف قانونی خود، پرهیز از تبعیض در امر مبارزه با فساد و پرهیز از رفتار شعاری، تبلیغاتی و تظاهرگونه از مهم‌ترین موارد این ستاد است.



این ستاد 16 عضو حقوقی دارد. ریاست ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی برعهده معاون اول رئیس‌جمهور است. در حال حاضر دبیرخانه ستاد در نهاد ریاست جمهوری مستقر است.


در دولت دوازدهم حسن روحانی که از سال اردیبهشت سال 1396 بر مسند کار قرار گرفته است، 42 جلسه در ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی تشکیل شده است. آخرین جلسه این ستاد به ریاست اسحاق جهانگیری در تاریخ، دوشنبه 12 آذر سال جاری برگزار شده است. یعنی در حدود سه ماه است که این ستاد تشکیل جلسه نداده است.


نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی نیز که عضو این ستاد است، به تشکیل نشدن ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی اعتراض کرد. او می‌گوید، اسحاق جهانگیری باید پاسخگو باشد چرا سه ماه است که این ستاد هیچ جلسه‌ای تشکیل نداده است. دبیر این ستاد نیز کاظم پالیزدار مشاور معاون اول رئیس جمهور از نزدیکان به جهانگیری است.


باید این سؤال را پرسید چرا در زمان جنگ اقتصادی و لزوم مبارزه با فسادهای مانند پتروشیمی و بسیار نظایر آن هیچ جلسه‌ای به صورت‌ ظاهری هم در ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی برگزار نمی‌شود!


انتهای پیام/4082/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب