سیاست وزارت بهداشت به حداقل رساندن هزینههای درمانی برای مردم است
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از پایگاه اطلاعرسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سعید نمکی که به عنوان نماینده دولت به شهرستان لنگرود سفر کرده است، در جلسه شورای اداری شهرستان لنگرود، اظهار كرد: در طول 40 سال گذشته روزگار سختی را گذراندیم و روزهای پر التهابی پیش رو داریم و در این مسیر به جز لطف خدا و همت و بزرگمنشی مردم، هیچ سرمایه ای نداریم.
وزیر بهداشت تأکید کرد: برای ورود به مرحله دشوار آینده نیاز به مقاومت ملت، دولت و پیروی از مشی انقلاب اسلامی و مقام معظم رهبری داریم و نظام جمهوری اسلامی تحت نظر ایشان، راه سختی را پيموده و سرافراز خواهد شد.
نمکی از طرح تحول سلامت بهعنوان یکی از طرحهای موفق دولت در کاهش فشار به مردم در پرداخت هزینههای درمان و هزینههای کمرشکن سلامت، توسعه زیرساختها، حمایت از بیماران خاص و صعبالعلاج و ماندگاری پزشکان در مناطق محروم یاد کرد و گفت: این طرح با شدت و قوت ادامه مییابد و سعی میکنم که تعهدات دولت را به سرانجام برسانیم.
وی با بیان اینکه سیاست وزارت بهداشت فراهم کردن حداکثر دسترسی مردم به خدمات بهداشتی و درمانی برای مردم با حداقل هزینه است، افزود: منابع موجود محدود است که باید به نحو احسن و عادلانه توزیع شود.
وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: رویکرد ما تقدم بهداشت بر درمان و درمان سرپایی بر درمان بستری است، چرا كه امروزه گرفتار بیماریهای غیرواگیر هستیم و بیماریهای قلبی و عروقی، دیابت، سرطان و حوادث جادهای هر ساله قربانیان زیادی میگیرد، بنابراین سیاست ما توجه ویژه به بیماریهای غیرواگیر است و برای کنترل و پیشگیری از این بیماریها نیاز به تقویت مشارکت بین بخشی، ارتقای سطح آموزش مردم و تشخیص زودهنگام بیماریها داریم.
نمکی افزود: بیش از 40 درصد از افراد مبتلا به فشار خون از بیماری خود اطلاع ندارند که در این صورت ممکن است با علائمی مانند نارساییهای قلبی و سکته به مراکز درمانی مراجعه کنند، اما اگر قبل از پیشرفته شدن بیماریها، بتوانیم آنها را در مراحل اولیه تشخیص دهیم، از تحمیل هزینههای سنگین به مردم و کشور جلوگیری کردهایم، چرا که هزینه یک شب بستری در بخش مراقبتهای ویژه در ارزانترین کشورها، ١٠٠٠ دلار و هزینه یک دوره شیمی درمانی برای بیماران مبتلا به سرطان معادل هزینههای واکسیناسیون یک شهرک مسکونی است.
نمکی ضمن تأکید بر لزوم توسعه تختهای بیمارستانی متناسب با تعداد جمعیت و مشارکت بخش خصوصی، خاطرنشان کرد: باید سیاستهای حوزه سلامت را به گونهای تعریف کنیم تا بخش خصوصی برای سرمایهگذاری در توسعه زیرساختها در مناطق مختلف کشور از جمله مناطق محروم تشویق شود و یکی از این سیاستها میتواند تأمین نیروی طرحی برای سالهای اول فعالیت بخش خصوصی باشد.
وی در پایان گفت: سیاست دولت برای سال آینده این است که پرداخت از جیب مردم در حوزه سلامت را با توجه به تحریمهای ظالمانه کاهش دهد و حمايتهای مالی بیشتری برای درمان مردم بپردازد و کمترین آسیب به بیماران بیماران خاص و صعبالعلاج وارد شود.
انتهای پیام/4105/ 4122/
انتهای پیام/