آغاز به کار دومین دوره مسابقات سراسری و جشنواره فناوری نانو دانشگاه آزاد اسلامی در واحد تهران جنوب
به گزارش خبرنگار آنا، دانشگاه آزاد اسلامی در راستای گسترش مبادلات علمی و پژوهشی در عرصه ملی، معرفی ظرفیتها و دستاوردهای علمی خود در مجامع علمی، افزایش توان پژوهشی استادان، پژوهشگران و کارشناسان جامعه در حوزه فناوری نانو برای دومین سال اقدام به برگزاری مسابقات سراسری و جشنواره فناوری نانو کرده است.
سال گذشته برای نخستین بار، مسابقات سراسری و جشنواره فناوری نانو به میزبانی واحدهای علوم دارویی و تهران مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد؛ سال جاری نیز این مسابقه سراسری و جشنواره به میزبانی واحد تهران جنوب این دانشگاه برگزار میشود. این جشنواره، فرصتی است تا بتوان دستاوردهای این مجموعه عظیم را به نمایش و رقابت گذاشت.
ارائه تولیدات نیمه صنعتی و صنعتی حوزه نانو و جذب سرمایهگذاران برای تولید و تجاریسازی به ویژه برای شرکتهای دانشبنیان فعال در زمینه نانوتکنولوژی، شناسایی نخبگان و صاحبان طرحهای شاخص در حوزه فناوری نانو، برقراری تعامل با سازمانها، نهادها و شرکتهای مرتبط با موضوع، انجام مذاکرات برای سرمایهگذاری در طرحهـای دانشبـنیـان میتواند در قالب جشنواره و مسابقه سراسری دانشگاه آزاد اسلامی شکل گیرد.
از ویژگیهای بارز این جشنواره میتوان سطح برگزاری به صورت ملی، تعامل با بنیاد ملی نخبگان و ستاد ویژه توسعه فناوری نانو نهاد ریاست جمهوری، اضافه شدن محور تجاریسازی دستاوردها در حوزه مدیریت فناوری نانو، بررسی پایاننامههای موفق حوزه علوم انسانی در فناوری نانو و تفکیک داوریهای بخش دانشجویی و اعضای هیات علمی را نام برد |
با توجه به خط مشیهای مشخصشده از سوی سازمان مرکزی و معاونت پژوهشی، اساس و اهداف مسابقات و جشنواره در دومین سال نیز یکسان است. با توجه به دستاوردهای ماحصل از نخستین دوره برگزاری، سعی بر آن است تا بر غنا و گستردگی آن افزوده شود.
یکی از اهداف کلی این جشنواره فراهم آوردن فرصت و موقعیتی برای نخبگان و اندیشمندان دانشگاه آزاد اسلامی اعم از استادان و دانشجویان در حوزه نانو است تا بدین وسیله نوعی همگرایی و شناخت ایجاد شود. دانشگاه آزاد اسلامی سهم بسزایی از آموزش عالی و توسعه کشور را بر عهده دارد که توانمندیهای آن در زمینههای مختلف علمی به اثبات رسیده است و حوزه نانو یکی از مهمترین آنها محسوب میشود،
ارائه تولیدات نیمهصنعتی و صنعتی حوزه نانو و جذب سرمایهگذاران برای تولید و تجاریسازی به ویژه برای شرکتهای دانشبنیان فعال در زمینه نانوتکنولوژی، شناسایی نخبگان و صاحبان طرحهای شاخص در حوزه فناوری نانو، برقراری تعامل با سازمانها، نهادها و شرکتهای مرتبط با موضوع، انجام مذاکرات برای سرمایهگذاری در طرحهـای دانشبـنیـان میتواند در قالب جشنواره و مسابقه سراسری دانشگاه آزاد اسلامی شکل گیرد.
برگزاری به صورت ملی، تعامل با بنیاد ملی نخبگان و ستاد ویژه توسعه فناوری نانو نهاد ریاست جمهوری، اضافه شدن محور تجاریسازی دستاوردها در حوزه مدیریت فناوری نانو، بررسی پایاننامههای موفق حوزه علوم انسانی در فناوری نانو و تفکیک داوریهای بخش دانشجویی و اعضای هیات علمی از ویژگیهای این دوره از مسابقات است.
از ویژگیهای بارز این جشنواره میتوان سطح برگزاری به صورت ملی، تعامل با بنیاد ملی نخبگان و ستاد ویژه توسعه فناوری نانو نهاد ریاست جمهوری، اضافه شدن محور تجاریسازی دستاوردها در حوزه مدیریت فناوری نانو، بررسی پایاننامههای موفق حوزه علوم انسانی در فناوری نانو و تفکیک داوریهای بخش دانشجویی و اعضای هیات علمی را نام برد.
بخشهای مسابقه هم مقالات، پایان نامهها، کتب، طرحهای پژوهشی، نرمافزار و مولتی مدیا، اختراعات ملی و بینالمللی، مجلات و محصولات هستند که در شاخههای: آیندهپژوهی نانوفنآوری، نانوفیزیک، نانوشیمی، نانومواد، نانوفوتونیک، نانومحاسبات، نانوزیست فناوری، نانوالکترونیک، نانومکانیک، نانوپزشکی، نانو نساجی و سایر انجام میپذیرد.
رئوس برنامهها عبارتند از: ارائه دستاوردهای علمی برترینها در دانشگاه آزاد اسلامی، نمایش دستاوردهای واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در غرفههای واحد، ارائه دستاوردهای حامیان جشنواره، آموزش عمومی فناوری نانو و کارگاههای آموزشی.
از موضوعاتی که در این جشنواره بسیار حائز اهمیت است، سرمایهگذاری دانشگاه آزاد اسلامی بر روی طرحهای برتر و منتخب جشنواره است که در صورت ارائه طرح علمی و اقتصادی مناسب عملیاتی خواهد شد.
این جشنواره طی روزهای 11 و 12 شهریور جاری در دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب برگزار میشود.
انتهای پیام/