نقش دانشگاه یک نقش تربیتی است
به گزارش خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا امیر للگانی صبح امروز در مراسم تجلیل از برگزیدگان بیست و هفتمین جشواره دانشجوی نمونه اظهار کرد : حداقلِ نقش دانشگاه نقش تربیتی است و در کنار رسالت دانشگاه این موضوع وجود دارد.
مدیر کل فرهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: دانشگاه، انسانهای موفقی تربیت کرده و این مسئلهای است که باید به آن توجه داشت.
وی ادامه داد: این جشنواره یکی از قدیمیترین جشنوارههای وزارت بهداشت است که بیانگر بهایی است که درگذشته به فعالیتهای فرهنگی داده میشد. اکنون نیز باید به فعالیتهای اجتماعی، مهارتهای زندگی، مسئولیتپذیری و... توجه ویژهای کرد و با توجه به شرایطی که وجود دارد، باید به وجوه مختلفی بهویژه وجه اجتماعی اهمیت داد.
مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزشی پزشکی عنوان کرد: امروز باید آسیبهای اجتماعی موردبررسی قرار گیرد. نسل جدید نه گفتن بلد نیست و همین منجر شده است که هرروز درگیر مسائل بسیاری در بسترهای اجتماعی هستیم که آسیبزا هستند؛ از همین رو باید نسلی را تربیت کنیم که در این بسترها بتواند بهخوبی زندگی کند و موفق باشد همانند پزشکی که احساس مسئولیت نسبت به مریض خود نداشته باشد و فقط به فکر کار خود باشد بر جامعه خود تأثیر نمیگذارد و موفق نیز نمیشود؛ پس باید بهسوی تربیت چندبعدی برویم.
للهگانی افزود: انتخاب دانشجویان در این جشنواره بهعنوان دانشجویان نمونه دقیق و سنجیده شده بوده، اما ممکن است انتقاداتی نیز به آن وارد باشد که ما این انتقادات را نیز قبول داریم. نقشی که امروز برای دانشگاهها قائل هستم نقش تربیتی است و امروز دغدغه خانوادهها نیز تربیت فرزندان آنها و مسائل فرهنگی و اجتماعی است اما موفقیت دانشجویان نمونه پدر و مادرها نیز نقش به سزایی دارا هستند.
مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزشی پزشکی ادامه داد: پیشازاین کسی که در سالهای قبل در دانشگاه قبول میشد، بهصرف قبولی در دانشگاه او را موفق میخواندند؛ اما امروز رفتن به دانشگاه بهتنهایی نماد موفقیت نیست؛ بلکه فرد باید مهارتهای زیادی را دارا باشد.
وی در توصیه به دانشجویان نمونه گفت: زندگی شما از اکنون شروع میشود و باید از بزرگان حوزه خود باید الگوبرداری کنید. اکنون علیرغم وجود تعداد مقالات که دارید باید کاربردی و در جهت رفع نیاز مردم و توسعه و رفاه جامعه باشد.
وی در ادامه اعلام کرد: قبولی در کنکور راحتتر از برگزیده شدن دانشجو نمونه بودن است و داوری و انتخابات از سوی دو وزارت خانه با نهایت دقت داوری شده و حقی از کسی ضایع نشده و خروجی آن نیز مطلوب بوده است.
مدیر کل فرهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش در خصوص اشتغال دانشجویان نمونه توضیح داد: توقعی که ما از دانشجویان داریم، این است که در کنار توقعاتی که از ما برای شغل و اشتغال دارند خود آنها نیز کاری کنند؛ برای مثال در عرصه کارآفرینی ما بیشترین پیشرفت را اخیراً داشتهایم و با طراحی نرمافزارهای ساده معادلات کسبوکار سنتی کاملاً تغییر پیداکرده است.
انتهای پیام/4107/4084/
انتهای پیام/