کنترل هزینههای زندگی دانشجویی نیاز به بودجهبندی بهموقع دارد
به گزارش خبرنگار حوزه صنفی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دانشجو باید از همان روزهای اول شروع ترم بریا رفتوآمدهای آخر هفته به منزل برنامهریزی کند، در این برنامهریزی باید معلوم شود که در طولترم چند بار میخواهد به شهر محل سکونت خود بازگردد. هزینه هر بار رفتوآمد بهتر است دقیق محاسبه و یادداشت شود که در بودجهبندی، این هزینه از فراموش نشود.
بعد از حساب هزینههای رفتوآمد به خانه و جمع کلی این هزینهها باید دید که آیا با بودجهبندی زندگی دانشجویی مطابقت دارد یا نه؟ اگر لازم است برای رفتوآمدهای وسطترم پول زیاد صرف شود باید چند مورد آنها مجدداً حذف شود. دانشجو باید برای رفتن به شهر خود تعطیلیها و مناسبتها را در نظر بگیرد و چون معمولاً در این شرایط و موقعیتها هزینهها واقعی نیستند و بالاتر از نرخ معمول روزهای عادی شاید حساب شوند باید این امر را نیز در نظر گرفت.
اگر بودجهبندی و طبقهبندی هزینهها بهدرستی به انجام برسد صرفهجویی بسیار زیادی در هزینهها خواهد داشت بههرحال بهتر است بخش دیگری از موارد غیرضروری در لیست اولویتهای ضروری و غیرضروری گزینش شود و بعضی از هزینهها را به لیست بودجهبندی ماه بعد وارد شود. دانشجویان ترم اول هزینههای زیادی نسبت به سایر ترمها دارند لازم نیست برای ورود به دانشگاه دانشجو سرتاپا نو باشد در موارد ضروری خرید کنید.
انتهای پیام/4108/ 4122/
انتهای پیام/