دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
29 بهمن 1397 - 12:44
رئیس سمای گناباد:

نسل امروز باید کارآمد، پرتوان و متخصص تربیت شود

معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سمای واحد گناباد گفت: باید نسل امروز کارآمد، پرتوان و متخصص تربیت شود تا برطرف‌کننده نیازهای خود و کشور در آینده باشد.
کد خبر : 361642
IMG_1062.JPG

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از گناباد،‌ روح‌الله امیری صبح امروز در مراسم افتتاح بازارچه کارآفرینی جشنواره نوجوان خوارزمی و نمایشگاه غذاهای سنتی که در محل آموزشکده دوره اول متوسط دخترانه سمای گناباد برپا شد با بیان اینکه دانش‌آموزان، نوجوانان و جوانان آینده‌سازان فردای میهن اسلامی خواهند بود، گفت: باید نسل امروز کارآمد، پرتوان و متخصص تربیت شود تا برطرف‌کننده نیازهای خود و کشور عزیزمان در آینده باشد و این محقق نخواهد شد مگر با فراهم‌کردن بستری مناسب از سوی آموزش‌وپرورش و مدارس که به سمت‌وسوی کارآفرینی حرکت کنند.


وی اضافه کرد: اکنون مهارت‌آفرینی یک ضرورت غیرقابل انکار در جامعه است و برپایی بازارچه‌های کارآفرینی یکی از اقداماتی هست که در مسیر مهارت‌افزایی می‌تواند به این مهم و تربیت نسل امروزی و پرورش آنان در مسیر ساختن ایرانی آبادتر و بهتر کمک کند.



معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سمای واحد گناباد برپایی این بازارچه را در راستای روحیه خودباوری و اینکه ما می‌توانیم عنوان کرد و افزود: این بازارچه کارآفرینی با هدف آشنایی بیشتر دانش‌آموزان با حرفه کسب‌وکار و افزایش روحیه تولید، خلاقیت و توانمندی برپا شده است.


امیری خاطرنشان کرد: در فضایی که ایجاد شده است علاوه بر تنوع در محیط مدارس، شاهد ایجاد روحیه تلاش، ارتقای دانش و توجه و نگرش دانش‌آموزان به امر و مقوله پژوهش و رشد خلاقیت و شکوفایی استعدادها هم خواهیم بود.



وی حوزه سمای واحد گناباد را یکی از بزرگ‌ترین مجموعه‌های آموزشی در شهرستان توصیف کرد که توانسته است با فضاهای آموزشی بی‌نظیر، کادر مجرب مربیان و معلمان و با استفاده از فضاهای آزمایشگاهی و کارگاهی برق و علوم پزشکی و مجموعه بزرگ ورزشی امام علی(ع) دانشگاه آزاد اسلامی واحد گناباد علاوه‌بر کسب اعتماد و اطمینان خانواده‌ها، باری را از دوش آموزش‌وپرورش شهرستان بردارد.



مهران حسین‌زاده شهردار گناباد نیز برپایی بازارچه کارآفرینی جشنواره نوجوان خوارزمی و دست‌ساخته‌های دانش‌آموزان و نمایشگاه غذاهای بومی را کاری پسندیده برای آشنایی بیشتر دانش‌آموزان با حرفه کسب‌وکار دانست و گفت: برای آشنایی قشر نوجوان و دانش‌آموز با مسائل اقتصادی و تکیه بر تولیدات داخلی باید از مدارس آغاز کرد تا نگرش دانش‌آموزان درباره کارآفرینی تقویت شود.


انتهای پیام/4121/4103/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب