دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

برآورده شدن آرزوی بهرام رادان در یک «سونامی»

بهرام رادان در نشست خبری فیلم «سونامی» از رویای چندین‌ساله خود گفت.
کد خبر : 359172
BS0K1436.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه سینمای گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا،  نشست خبری فیلم «سونامی» ساخته میلاد صدرعاملی در عصر نهمین روز از سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر برگزار شد.اجرای این نشست که پس از پایان نمایش این فیلم برای اهالی رسانه در پردیس سینمایی ملت برگزار شد را فرزاد حسنی برعهده داشت.


علیرضا شجاع‌نوری، مهرداد صدیقیان، بهرام رادان، محمدرضا غفاری، فرشته حسینی و امیرمهدی ژوله (بازیگران) این فیلم در کنار میلاد صدرعاملی کارگردان، محمدرضا صدرعاملی فیلم‌نامه‌نویس، کریستف رضاعی آهنگساز، غزاله معتمد طراح لباس، پیمان شادمان‌فرمدیر فیلم‌برداری، امیرحسین حداد طراح صحنه، کوروش رجلی مربی تکواندو حاضران در این جلسه بودند. سونامی که در ژانر سینمای ورزشی ساخته شده است داستان مربی کهنه‌کاری را روایت می کند که قصد دارد بین دو شاگردش یکی را برای المپیک انتخاب کند، انتخابی که برای او سخت ترین انتخاب زندگی  است.



برای هر بازیگری، ماهیت نقش مهم‌تر است نه مکمل یا اصلی بودن است



بهرام رادان از بازیگران فیلم سونامی در پاسخ به این سوال که چرا کمتر در نقش‌های مکمل ایفای نقش می‌کند گفت: برای هر بازیگری،مکمل یا اصلی بودن نقش در اولویت دوم است و ماهیت خود  نقش مهم‌تر است. من برای بازی در سینما از بین پیشنهادات انتخاب می‌کنم. احتمالاً اغلب نقش‌هایی که در این سال‌ها  به من پیشنهاد شده، نقش‌های اصلی بوده است البته نقش مکمل هم داشته‌ام که شاید نمونه‌ای که الان به ذهنم می‌رسد فیلم کنعان باشد.


وی در ادامه گفت: سختی کار برای ما این بود که قهرمانان ورزش تکواندو در 24 یا 25 سالگی سالگی بازنشت می‌شوند یعنی قهرمانان المپیک بین 19 تا  22 سال سن دارند. ما تمرینات سختی را زیر نظر آقای رجلی که از قهرمانان تکواندو هستند و الان هم در سالن حضور دارند داشتیم. آرزوی من این بود و دوست داشتم که کاش زمان بیشتری داشتیم. اگر به جای یک ماه، 6 ماه تمرین می‌کردیم، شاید به شخصه من از بازی خودم راضی‌تر می‌بودم.



 رویای بازی در فیلم های ورزشی را سال‌ها با خود داشتم



بازیگر فیلم سونامی عنوان کرد: من رویای بازی در فیلم ورزشی را سال‌های سال با خود داشتم. شاید از المپیک 2004 آتن همیشه ذهنم درگیر این بود که یک روز  در یک فیلم ورزشی کار کنم وزمانی که آقای صدرعاملی این پیشنهاد را داد انگار نطفه این آرزو به ثمر نشست و احساس کردم که می‌توانم این کار را انجام دهم امیدوارم که در اکران هم جواب خوبی از مردم بگیریم.


وی همچنین در واکنش به این نظر که برخلاف برخی سوپراستارها که در زمینه‌های مختلف و حتی اجرای تلویزیونی ورود کرده‌اند، همچنان مسیر بازیگری برایش جدی است گفت: هر بازیگری برای ادامه مسیر خود رویکردی دارد و در انتخاب خودش هم آزاد است.من هم مطابق با  برنامه‌ریزی خودم، توانم را روی بازیگری متمرکز کرده‌ام. امیدوارم بتوانم هرسال با کارهای نوتری در جشنواره فجر باشم. این از اقبال من است که امسال با سه نقش متفاوت در فیلم‌های آشفتگی، ایده اصلی و سونامی حضور دارم.


کارگردان فیلم سونامی با اعلام این که بهرام رادان را نقش مکمل این فیلم نمی‌دانم و نقش وی،اصلی است عنوان کرد:من می خواستم از کلیشه فیلم‌های ورزشی که مبتنی بر  قهرمان و ضدقهرمان است دوری کنم. کمی با فاصله به ماجرا نگاه کنم و زندگی دو قهرمان از دو نسل متفاوت را همزمان و به صورت موازی جلو ببرم.



بافیلم سونامی شاهد تولد یک فیلمساز متفاوت در سینمای ایران هستیم



میلاد صدر عاملی  درباره چگونگی انتخاب بهرام رادان و مهرداد صدیقیان گفت: آقای رادان وقتی فیلم‌نامه را خواند، نقش را پسندید و گفتگوهای پیش از شروع فیلم‌برداری را آغاز کردیم. البته انتخاب زیادی  هم نداشتم، چون باید بازیگران نقش‌ اول ظاهر ورزشکاری می‌داشتند که متأسفانه اغلب بازیگران سینما این شرایط را ندارند. ضمن این که دو شخصیت اصلی فیلم باید از دو رده سنی متفاوت می‌بودند و این موضوع هم در انتخاب این دو بازیگر تأثیرداشته است.


رادان هم در ادامه این صحبت صدر عاملی، اظهار کرد:همکاری من و مهرداد صدیقیان در چند کار اتفاقی بوده  و شاید این اتفاق که اکنون در چند فیلم پشت‌سر هم افتاده است تا چند سال دیگر تکرار نشود.


صدیقیان هم در این باره عنوان کرد: من و آقای رادان حدود 9 سال است که با هم دوست هستیم و برای اولین بار در سال 1395 با هم همبازی شدیم. اگر قرار بود که همدیگر را پیشنهاد بدهیم، باید خیلی زودتر اتفاق می‌افتاد. این اتفاق برایم بسیار خوشایند است. چون بهرام رادان یک بازیگر بسیار حرفه‌ای است، فیلم برایش مهم است و در گروه به همه کمک می‌کند.


کارگردان فیلم سونامی به حضور یک قهرمان تکواندو در کنار عوامل فیلم اشاره کرده و گفت: کار من بدون آقای کورش رجلی که در رشته تکواندو قهرمان جهان هستند این نتیجه را نداشت. ایشان سه ماه قبل از فیلم‌برداری، با آقای رادان و صدیقیان تمرینات سختی را شروع کردند. ضمن اینکه به آقای غفاری و شجاع نوری هم خیلی کمک کردند. بچه ها را به لیگ تکواندو می‌بردند تا رفتار مربیان را ببینند و از آنها الگو بگیرند و این خیلی به همه بچه‌ها کمک کرد.


کوروش رجلی مربی تکواندو هم درباره فیلم «سونامی» اظهار کرد: این که توانستیم گوشه‌هایی از زندگی قهرمانان خودمان را به تصویر بکشیم اتفاق بسیار بزرگی  برای سینما و ورزش کشور ماست. البته در این مسیر سختی های زیادی هم داشتیم. آقای رادان، صدیقیان، غفاری و شجاع نوری  به صورت حرفه‌ای به این موضوع نگاه کردند. آنها از همان ابتدا آمادگی جسمی مطلوبی داشتند. برای ما سخت بود که در مدتی محدود مسیر آنها را از وزش‌های هوازی یا بدنسازی  که در زندگی شخصی خود انجام می‌دادند به سمت تکواندو عوض کنیم. خوشبختانه در عرض سه ماه این عزیزان با تلاش خودشان توانستند خیلی راحت تکنیک‌ها را یاد بگیرند.



کارگردان سونامی:  اغلب بازیگران سینما ظاهر ورزشکاری ندارند



علیرضا شجاع نوری بازیگر فیلم سونامی هم درباره چگونگی پیوستنش به این فیلم گفت: روزی که آقای رسول صدر عاملی به من گفتند که پسرشان می‌خواهد فیلم بسازد و  از من خواستند که در این فیلم باشم، با خودم گفتم خب، این هم یک کاری است که برای یکی از دوستانم انجام می‌دهم و به اصطلاح اگر می‌سوخت،خیلی نتیجه‌اش برایم مهم نبود اما از همان ابتدای کار فهمیدم میلاد واقعاً فیلمساز است و می‌داند که چه می‌خواهد و از کاری که مدنظرش هست، تصوری در ذهنش دارد. خوشحالم که شاهد تولد یک فیلمساز متفاوت در سینمای ایران هستم که از این به بعد فیلم‌های خوبی را از او شاهد خواهیم بود.


 پیمان شادمان‌فرمدیر فیلم‌برداری فیلم سونامی هم گفت: فیلمبرداری در یک فیلم ورزشی برایم سخت بود چون نسبت به این مقوله شناخت کمی داشتم. همراه با آقای صدر عاملی تعداد زیادی مستندهای ورزشی و مسابقات تکواندو را دیدم.از دوستانی که مسابقات واقعی ورزشی را فیلمبرداری می‌کردند هم کمک گرفتم. تیم فیلمبرداری مسابقات خیلی به من کمک کردند. در مجموع اتفاقاتی که در این فیلم در حوزه فیلمبرداری افتاد حاصل تفکرات من و میلاد بود  و او به عنوان کارگردان خیلی به من کمک کرد.


 


 انتهای پیام/4104/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب