تخصیص یکدرصدی اعتبار فرهنگی به ترویج ایثار و شهادت
به گزارش گروه استانهای خبرگزاری آنا از استانداری آذربایجانغربی، علی مصطفوی در جلسه شورای توسعه و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت آذربایجان غربی اظهار کرد: دستگاههای مسئول باید اهتمام بیشتری در این حوزه داشته باشند و مقوله ایثار اجتماعی را مد نظر قرار دهند.
وی اضافه کرد: موضوع ایثار اجتماعی، امری جدی است و دانشگاهها با ورود مطلوب به این حوزه میتوانند نتایج پایاننامههای خود را برای اجرا در اختیار این شورا قرار دهند.
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان غربی عنوان کرد: هدف از برگزاری جلسات این شورا، تقسیم وظایف بین دستگاهها بوده که میتوان از این جلسات در راستای اثرگذاری برای کاهش آسیبهای اجتماعی بهره برد.
مصطفوی با بیان اینکه باید مصادیق ایثار اجتماعی در سطوح و محیطهای مختلف احصا شود تا بتوان با قدرت در این حوزه ورود کرد، بیان کرد: آموزش در مدارس در حوزه ایثار و شهادت ضروری است و هرگونه برنامهریزی در این حوزه اثرات مثبتی برای دانشآموزان دارد.
وی، یکی دیگر از عوامل اثرگذار در این حوزه را تشریح موضوع ایثار و شهادت در محافل، مجالس و سخنرانی در منابر و مساجد دانست و افزود: بهکارگیری ظرفیت سازمانهای مردمنهاد، دخیل کردن مردم در حوزه ایثار و شهادت، تخصیص یکدرصدی اعتبارهای فرهنگی در این حوزه و صیانت از ایثارگران از دیگر رویکردهای مهم در راستای اثرگذاری بیشتر حوزه ایثار و شهادت است.
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان غربی بر ضرورت حضور دستگاههای اجرایی در برنامههای چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی تأکید کرد و ادامه داد: استکبار جهانی همواره در حال تهدید ایران است؛ اما ملت ایران و مدیران باید برای مقابله با نقشه دشمنان تلاش کنند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان آذربایجان غربی نیز در این جلسه تشریح کرد: در حوزه ایثار و شهادت دستگاههای مختلف با قدرت و با محتوا ورود کرده و در راستای شناساندن معارف ایثار و شهادت تلاش میکنند.
مهدی فعال با انتقاد از عملکرد نامناسب در جمعآوری آثار شهدا و ایثارگران تأکید کرد: تاکنون 150 هزار برگ و نسخه از آثار شهدا و ایثارگران جمعآوری و فقط 10 درصد آن تبدیل به محصولات فرهنگی شده است.
وی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه بحث ایثار و شهادت و رسیدگی به خانواده شهدا و ایثارگران وظیفهای همگانی است، تبیین کرد: دستگاهها باید متناسب با وظایف در این حوزه ورود پیدا کنند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان آذربایجان غربی بیان کرد: مهمترین و اصلیترین دغدغه حوزه ایثارگران، اشتغال است و صدها نفر از خانواده ایثارگران این استان بیکار هستند.
فعال تصریح کرد: بحث ایثار اجتماعی مقولهای جدی است که تازه مطرح شده و یکی از الزامات جامعه امروز است.
وی عنوان کرد: همدردی معلمان با دانشآموزان مستضعف و آسیبپذیر، اهدای عضو، جوانمردی، گذشت، افزایش سعه صدر، قدرت تحمل و آستانه صبر از جمله مصادیق ایثار اجتماعی به شمار میرود.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان آذربایجان غربی اضافه کرد: رسانهها نقش اساسی در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت بهویژه ایثار اجتماعی دارند و باید از ظرفیت این ابزار قدرتمند بهره ببریم.
انتهای پیام/4078/4062/
انتهای پیام/