طرح رتبهبندی معلمان دوشنبه آینده تصویب میشود/ وضع نامناسب معیشت معلمان را تایید میکنم
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، علی اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش با حضور در برنامه «تیتر» شبکه خبر با اشاره به دستاوردها و عملکرد دو ساله وزارتخانه متبوع خود اظهار کرد: در این دولت تلاش شده استخدامهای آموزش و پرورش در بخشهایی انجام شود که نیاز وجود دارد و نیروهای جدید در بازه زمانی قابل قبول تزریق شود.
وی افزود: بهسازی منابع انسانی جزو سیاستهای جدی این وزارتخانه است. امسال کتب درسی کلاسهای پنجم و نهم کاملا جدید است و نیروی انسانی باید برای آموزش این کتابها آموزش ببیند و اطلاعات خود را به روز کند که در تابستان و همزمان با سال تحصیلی این آموزشها انجام خواهد شد.
فانی ادامه داد: سیاست بومیگزینی از سال گذشته در دستور کار وزارتخانه بوده است تا عدم توازن از بین برود و نیروی استخدامی متعلق به همان منطقه باشد و به این ترتیب متقاضیان انتقال کاهش یابد.
وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه کوچکترین تصمیم این وزارتخانه کل جامعه را متأثر میکند، تصریح کرد: ارتباط 13 میلیون دانش آموز با مدرسه و 26 میلیون نفر از پدران و مادران با اولیاء مدرسه و همکاری یک میلیون معلم با این وزارتخانه سبب شده است که ما با یک جامعه 40 میلیون نفری سر و کار داشته باشیم.
فانی در ادامه به تفاهم نامههایی که وزارت آموزش و پرورش با 21 دستگاه امضاء کرده است اشاره و تصریح کرد: این تفاهم نامهها برای استفاده از امکانات سایر دستگاهها و به منظور افزایش بهره وری و همافزایی امضا شده است به طوری که بر اساس تفاهمنامهای که با مناطق آزاد امضا کردیم، مناطق آزاد منابع فراوانی به وزارتخانه کمک کرد.
وی یکی از سیاستهای این وزارتخانه که تاکنون عملی نشده است را عملیاتی کردن بودجه دانست و اظهار کرد: عملیاتی کردن بودجه به علت نیاز به یک سری از پیش نیازها تاکنون محقق نشده است در حالی که اگر بودجه عملیاتی شود بهره وری افزایش خواهد یافت.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به عملکرد پرورشی این وزارتخانه گفت: از سال گذشته المپیادهای درون مدرسهای را فعال کرده ایم و تاکنون 3.5 میلیون دانشآموز در این المپیادها شرکت کرده اند. علاوه بر این، فعال کردن دارالقرآنها در مدارس و طرح حفظ موضوعی آیات قرآن کریم نیز برای نخستین بار در دولت یازدهم اجرا شد.
فانی در ادامه درباره علل اجرای کند طرح تحول بنیادین نظام آموزش و پرورش در کشور تصریح کرد: این سند، یک سند بالادستی و مهم است که تدوین و تصویب آن ده سال طول کشیده اما این سند برای اجرا باید سه مرحله را طی کند که مرحله اول آن تدوین و تصویب بوده و مرحله سوم آن اجراست که در این میان مرحله دوم که تدوین نقشه راه اجرای سند است فراموش شده بود.
وی افزود: وزارت آموزش و پرورش سال گذشته نقشه راه سند را آماده کرد و هم اکنون آماده ورود به مرحله سوم یعنی اجرا هستیم که در این نقشه راه گفته شده است که از سال 94 تا 99 که زمان اجرای برنامه ششم توسعه است چه اقداماتی باید برای تحول نظام آموزش و پرورش انجام شود و هر اقدام نیازمند چه پیشنیازهایی است.
فانی در ادامه نظام رتبه بندی معلمان را یادآور شد و هدف اصلی آن را تقویت مهارتها و شایستگی حرفهای معلمان دانست و افزود: این طرح دوشنبه هفته آینده تصویب میشود و با صدور احکام تا پایان شهریور از اول مهر اجرایی خواهد شد.
وزیر آموزش و پرورش همچنین در پاسخ به پرسشی درباره معیشت معلمان گفت: وضع معیشتی نامناسب فرهنگیان را تأیید و تلاش میکنیم در یک بازه زمانی معقول این تبعیضها را به حداقل برسانیم.
انتهای پیام/