تشریح دستاوردهای انقلاب اسلامی/ کاهش آمار طلاق و رشد محسوس هنر
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زاهدان، حجتالاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه عصر امروز در جلسه با استادان دانشگاههای زاهدان و هیئترئیسه دانشگاه آزاد اسلامی این شهرستان ضمن تسلیت ایام دهه فاطمیه و ابراز خرسندی از حضور در جمع فرهیختگان استان سیستان و بلوچستان، پیرامون دستاوردها و چالشهای انقلاب اسلامی اظهار کرد: عدالت و انصاف حکم میکند در هنگام اظهارنظر در مورد انقلاب اسلامی هم دستاوردها دیده شود و هم چالشها، متأسفانه برخی از مسئولان تنها به بیان چالشها و کمبودها بسنده کرده و موجب افزایش یأس و ناامیدی در جامعه شده و برخی دیگر با نادیده گرفتن چالشها و اکتفا به بیان دستاوردها مانع از مرتفع شدن مشکلات و از بین رفتن کمبودها میشوند.
وی با اشاره به برخی دستاوردهای انقلاب اسلامی عنوان کرد: یکی از مهمترین دستاوردهای انقلاب اسلامی مشارکت و آزادی مردم است، اگر حضور مردم در عرصههای علمی، سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و ... در هر دهه مورد بررسی قرار بگیرد، مشاهده میکنیم که مشارکت مردم در هر دهه بیش از پیش است که این امر یک ظرفیت ارزشمند بوده و از برکات انقلاب اسلامی است.
معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی از دیگر دستاوردهای انقلاب اسلامی را رشد علمی و دانشگاهی را برشمرد و ادامه داد: گسترش دانشگاهها و تنوع رشتهها در جای جای ایران اسلامی یکی از دستاوردهای ارزشمند انقلاب اسلامی بوده که نتایج این گسترش علمی، رشد متخصصان و فارغالتحصیلان حرفهای در رشتهها مختلف است که خود باعث رشد و تعالی ملی و بینالمللی کشور میشود.
دبیر و نایبرئیس هیئت حمایت از کرسیهای نظریهپردازی، نقد و مناظره در ادامه به رشد ایران اسلامی در حوزه هنر و فرهنگ اشاره و عنوان کرد: با تمام نقدهایی که به برخی برنامههای تلویزیونی وارد میشود، نباید رشد در این حوزه را نادیده گرفت. جمهوری اسلامی ایران امروز جزء 6 کشور اول دنیا در عرصه هنر است، علاوه بر آن با وجود تهاجمهای فرهنگی ما رشد چشمگیری در این عرصه داشتیم، خوشبختانه در کشور ما نهادی مثل خانواده که مهمترین و اصلیترین نهاد هر جامعهای است، هنوز معنا و مفهوم خود را حفظ کرده؛ بهطوریکه در دو سال گذشته شاهد کاهش آمار طلاق در کشور بودهایم.
خسروپناه با اشاره به چالشهای انقلاب اسلامی تصریح کرد: بعد از گذشت 40 سال از پیروزی انقلاب اسلامی با چالشهایی مواجه هستیم که باید درصدد رفع این چالشها باشیم، چالشهایی مانند چالش تئوریک، چالش ساختاری، چالش نظارت، چالش حزبی و ... .
وی با بیان اینکه هنوز نتوانستهایم در عرصههایی مثل عدالت، فرهنگ و اقتصاد نظریه ارائه کنیم، متذکر شد: برای برنامهها و استراتژیهای کارآمد نیازمند تئوری و نظریه صحیح و مناسب هستیم؛ از طرفی باید ساختار را مناسب و کارآمد اصلاح کنیم؛ در حال حاضر آموزش عالی ما ناکارآمد است؛ درحالیکه آموزش عالی باید دارای آموزش پژوهشی کارآمد باشد، بنابراین باید تلاش کنیم ساختار معیوب کشور را اصلاح و از طرفی نظارت را متغیر کنیم که پیشنهاد برای نظارت مطلوب، دولت الکترونیک است، دولت الکترونیک میتواند یکی از راههای اثرگذار بر نظارت باشد.
دبیر و نایبرئیس هیئت حمایت از کرسیهای نظریهپردازی، نقد و مناظره از دیگر چالشهای انقلاب اسلامی را عدم حضور نسل سوم انقلاب در عرصههای اجرایی عنوان و تأکید کرد: از دیگر چالشهای انقلاب اسلامی این است که نسل اول و دوم انقلاب اجازه ورود نسل سوم را به عرصه اجرایی کشور نمیدهند و مانع ورود این نسل هستند؛ درحالیکه اکثریت پیشرفتها و موفقیتهای کشور در حال حاضر و زمان کنونی نتایج تلاشهای نسل سوم انقلاب است.
در بخش دیگری از این نشست سؤالاتی از سوی حضار در جلسه مطرح شد.
انتهای پیام/4078/
انتهای پیام/