دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

دعوت قرائتی از پورابراهیمی برای تدوین کتاب مباحث اقتصادی قرآن

حجت‌الاسلام‌والمسلمین قرائتی از پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس جهت همکاری در تدوین تفسیر موضوعی اقتصادی از دیدگاه قرآن کریم دعوت به عمل آورد.
کد خبر : 349755
photo_2019-01-05_13-46-35.jpg

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، در نشست مشترک رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با حجت‌الاسلام‌والمسلمین قرائتی، ایشان در ابتدا توضیحات و مباحثی در ارتباط با اقدامات اخیر خود در حوزه مباحث قرآنی مطرح  و بیان کرد: در حوزه مباحث قرآنی موضوعات اساسی برای اداره جامعه وجود دارد و راهکارهای عملکرد بهتر در حوزه‌های مختلف قابل تبیین و تشریح شده است؛ اما تاکنون این موضوعات عملیاتی نشده‌اند، لذا اقدام به تدوین موضوعی مباحث قرآن کردیم.


وی افزود: تا الان چندین موضوع حقوق اسلامی، تعلیم و تربیت، اخلاق، سبک مدیریت و غیره به‌صورت جامع از دیدگاه قرآن کریم تدوین‌شده است.


حجت‌الاسلام قرائتی عنوان کرد: پس از جمع‌بندی کامل برای هر یک از موضوعات و استخراج، آن‌ها در اختیار متخصصان دانشگاهی قرارگرفته و بررسی کارشناسی به کار محتوای آن‌ها انجام می‌شود و درنهایت تدوین موضوعی در مباحث متعدد به رشته تحریر درمیاید.


این مفسر قران کریم از پورابراهیمی جهت بررسی موضوعات اقتصادی از دیدگاه قرآن کریم و ویراش متن استخراج‌شده توسط ایشان و چاپ نسخه‌ای از «تفسیر نور» دعوت به عمل آورد.


پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس نیز ضمن تقدیر از تلاش‌ها و زحمات و سال‌ها مجاهدت حجت‌الاسلام‌والمسلمین قرائتی درزمینهٔ موضوعات قرآنی گفت: نام حجت‌الاسلام قرائتی در حوزه مباحث قرآنی، سال‌ها است که در ذهن ما به‌عنوان یک فرد متخصص و دانشمند در این حوزه تداعی می‌شود و جا دارد از زحمات چهار دهه ایشان در حوزه مباحث قرآنی کشور تقدیر شود.


وی بابیان اینکه بسیار کار ارزشمندی در حوزه موضوعات قرآنی انجام‌شده و می‌تواند مفید و مؤثر باشد، پیشنهاد داد: به‌غیراز تفسیرهای موضوعی قرآنی که انجام‌شده است، بحث استنباط فقهی هم در حوزه‌های مختلف صورت گیرد.


پورابراهیمی عنوان کرد: یکی از موضوعات مهم ما در کشور که دغدغه ایجاد کرده، استخراج مبانی قرآنی برای اداره جامعه است.


وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در سال‌های گذشته در ارتباط با تدوین قانون بانکداری اسلامی گفت: بسیار مهم بوده که در حوزه قانون بانکداری اسلامی بتوانیم از مبانی فقهی در حوزه تدوین این قانون استفاده کنیم.


پورابراهیمی افزود: برای اینکه بتوانیم متن نهایی کمیسیون را برای تکمیل در حوزه مباحث اقتصادی و فقهی- اسلامی نهایی کنیم، نشست‌هایی با مراجع اعظام در قم ازجمله آیت‌الله مکارم شیرازی، آیت‌الله سبحانی، آیت‌الله جوادی آملی و آیت‌الله علوی بروجردی داشتیم و متن بانکداری اسلامی را در اختیار آن‌ها قراردادیم.


نماینده مردم کرمان و راور در مجلس ابراز کرد: از مراجع درخواست کردیم در حوزه مباحث اسلامی و قرآنی و استنباط‌های فقهی به ما کمک کنند.


وی ادامه داد: لذا به نظر می‌رسد مرحله اول تبیین موضوعی مباحث مختلف در قرآن کریم اقدام مؤثری است که می‌تواند با رویکرد استنباط‌های فقهی در جهت تدوین قوانین در حوزه مختلف، ازجمله مباحث اقتصادی عملیاتی شود.


پورابراهیمی بیان کرد: با افتخار آمادگی خود را جهت همکاری با حجت‌الاسلام قرائتی به‌منظور تدوین موضوعی مباحث اقتصادی تفسیر نور برگرفته از قرآن کریم اعلام می‌کنم و این کار را به‌عنوان تکلیف و وظیفه شرعی و اثر خیر در حوزه اجرایی می‌دانیم.


انتهای پیام/4083/4092/خ


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب