دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
دکتر حسن کربلایی

روزی برای هميشه!

این روزها برخی در تلاش هستند تا از ارزش نهم دی بکاهند که این حرکت نیز خود مصداق فتنه‌گری است؛ چه از جانب خواص باشد و چه از ناحیه دشمنان تابلودار داخلی و خارجی!
کد خبر : 348475
13960514000473_Test_PhotoA.jpg

گروه سیاسی خبرگزاری آنا، چند وقت پیش از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری سال 88 روزنامه وزین و انقلابی کیهان در قالب گزارشی مستند پرده از سناریویی ضدایرانی و ضدانقلابی برداشت و همگان را بهت‌زده کرد. گزارشی که فشرده آن دقيقاً دو روز پیش از برگزاری انتخابات منتشر شد.


در آن گزارش به صراحت قید شد که جمعی از ایادی استکبار و ضدانقلاب تابلودار یا پنهان، با حمایت برخی دولت‌ها و سرویس‌های جاسوسی غربی و غيرغربی، پس از پایان انتخابات ریاست جمهوری، برنامه‌ای برای آشوب دارند. به این شکل و شمایل که؛ اینان در صورت پیروزی میرحسین موسوی نامزد مدعیان اصلاح‌طلبی و مورد حمایت ضدانقلاب خارج‌نشین، به بهانه پیروزی و در صورت شکست او هم با پوشش «اعتراض به تقلب» به خیابان‌ها خواهند آمد تا با ایجاد و دامن زدن به شورش، نظام را تا مرز سرنگونی و یا باج‌دهی به دشمنان داخلی و خارجی به پیش ببرند.


شکست موسوی بهانه تقلب را به میان آورد. آنچه که به عنوان رمز آشوب از آن اسم برده شد و محور اصلی انقلاب‌های رنگی مانند غائله گرجستان و ... در جهان بود. طرفداران و به ظاهر هواداران نامزد شکست‌خورده، با هوچی گری چند چهره سیاسی نفوذ کرده در داخل نظام دینی، آتش تنور فتنه را برافروختند و نزدیک به مدت هشت ماه، آشوب و یاغی‌گری را در خیابان‌های تهران و چند شهر دیگر به راه انداختند.


در این غائله‌افکنی که موجب شادی و احیای سیاسی عناصر واخورده و گروهک‌های مطرود و رسانه‌های معاند با ایران و نظام دینی شده بود، 20 نفر از مدافعان امنیت کشور به شهادت رسیدند. مردمسالاری دینی ایران، در نظر برخی از ناظران بیرونی ناآگاه، دچار خدشه شد. ظرفیت کل نظام نیز که باید هشت ماه صرف اصلاح و پیشرفت امور کشور و خدمت به مردم شود، درگیر خاموش کردن شعله‌های فتنه شد و در نهایت با خلق حماسه حضور مردم در راهپیمایی نهم دی 1388، چشم فتنه کور شد و برگ زرین دیگری به دفتر افتخارات ايرانيان افزوده شد.


نهم دی ثابت کرد که چون سال‌های حیات نهضت انقلاب اسلامی و نیز مانند روزهای دفاع مقدس، هر جا که مردم به یاری انقلاب و کشورشان برخاسته‌اند، پیروزی قطعی است و دشمن هر چند از حیث عِدّه و عُدّه قابل اعتناست اما در برابر سیل تعهد انقلابی و خشم شعله‌ور و بصیرت سیاسی مردمی رو به هزیمت می‌رود.


نهم دی ضمن یادآوری خطر جدی نفوذ، عناصر نفوذی در داخل نظام دینی را شناساند و رسوا کرد. در واقع بخش کلانی از عناصر دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی بیگانه افشا شدند و شبکه‌های سازماندهی‌شده، از هم پاشیدند.


بخشی از ظرفیت ضدانقلابيون کشور، به ماهیت فتنه‌گران پی بردند و راه خود را جدا کردند و دانستند و باور کردند که دشمنان جمهوری اسلامی همانا دشمنان امنیت و استقلال مردم ایران هستند. نظام دینی نیز دگرباره نیروهای وفادار خود را شناخت و شاخصی چون موضع‌گیری علیه فتنه به مقیاس‌ها و الگوهای روشن اندازه‌گیری مدعیان انقلابی‌گری افزوده شد. کلیت مردم ایران نیز حالا با مرور خاطرات تلخ سال 88 و البته خاطره ماندگار و با حلاوت نهم دی، به خاطر سپردند که همواره باید هشیار بود و دشمن داخلی و خارجی را دست کم و در خواب تصور ننمود.


این روزها برخی در تلاش هستند تا از ارزش نهم دی بکاهند. این حرکت نیز خود مصداق فتنه‌گری است؛ چه از جانب خواص باشد و چه از ناحیه دشمنان تابلودار داخلی و خارجی!


برگزاری شکوهمند مراسم 9 دی در تهران و شهرستان‌های سراسر کشور نشان داد مردم پای بصیرت و میثاق خود با نظام و رهبری ایستاده‌اند و اجازه بازتولید فتنه را نمی‌دهند.


انتهای پیام/4071/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب