داعش را در فتنه سال 88 تجربه کردیم
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از شاهرود، ظهر امروز جلسه بزرگداشت سالروز حماسه 9 دی و روز بصیرت و میثاق امت با ولایت در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود برگزار شد.
فرمانده سپاه ناحیه شمال غرب تهران در سال 88 که سخنران و میهمان ویژه این جلسه بود، گفت: معنی شعار «نه شرقی، نه غربی، جمهوری اسلامی» در ابتدای انقلاب به معنی دست رد زدن به نظام شرق که در آن زمان اردوگاه کمونیستی به سرکردگی اتحاد جماهیر شوروی بود و نپذیرفتن نظام غرب که اردوگاه سرمایهداری به سرکردگی آمریکا بود؛ و به معنی روی کار آمدن یک نظام به اسم جمهوری اسلامی است که ما اعتقاد داریم براساس اراده الهی شکل گرفته است.
سردار محمدرضا قوچانی در یادآوری وقایع سال 88 اظهار کرد: سال 88 حدود 40 میلیون نفر یعنی نزدیک به 85 درصد از مردم پای صندوقهای رأی آمدند که این اتفاق کمنظیر در تاریخ دموکراسی خوشایند دشمنان نبود.
وی به آسیبهای جریان برگزاری انتخابات در آن سال اشاره کرد و یادآور شد: تبلیغات انتخاباتی در آن سال از هنجار و عرف خارج و تبدیل به رقص و پایکوبی شد و همچنین حرفهایی از زبان کاندیداها بیان شد که شایسته نبود. قبل از انتخابات 22 خرداد 88، هیجانها افزایش داده شد و به پایکوبی تا پاسی از شب پرداخته میشد. از آسیبهای دیگر این بود که پیش از پایان رأیگیری یکی از سران فتنه ابراز کرد که بنده به طور حتم برنده انتخابات هستم و این خلاف منطق و دموکراسی بود.
فرمانده سپاه ناحیه شمال غرب تهران در سال 88 ادامه داد: 25 خرداد جمعیتی چند هزار نفری که چسب به دهانشان زده بودند به طرفداری از موسوی راهپیمایی کردند و پس از آن آشوبهای زیادی به پا شد و ما داعش را در فتنه سال 88 در تهران تجربه کردیم، به گونهای که یک سرباز نظام اسلامی را برهنه و شروع به پایکوبی میکردند یا در ماه مبارک رمضان در خیابانها بطری آب و سیگار به دست، شعار «نه غزه و نه لبنان» سر میدادند و به بسیاری از ارزشها و مقدسات دیگر توهین کردند. این برنامهها را در 13 آبان و 16 آذر ادامه دادند و ابراز میکردند که نظام باید تمکین کند و انتخابات باطل شود و متأسفانه بسیاری از خواص هم در این دوران بیتفاوت بودند و در این آزمون مردود شدند. اما در نهایت در روز 9 دی 1388 مردم به صحنه آمدند و از بسیاری از مسئولان جلو زدند، در حالی که هیچیک از گروههای سیاسی به اندازه آنها در این گردهمایی نقش نداشتند.
وی افزود: مردم با حضور و هوشیاری خود و صبر و تدبیر رهبری در 9 دی، فتنه 88 را که قرار بود تبدیل به انقلاب رنگی شود و خانم کلینتون صراحتاً اعلام کرده بود تمام شبکههای ماهوارهای در خدمت این فتنه باشند و نخستوزیر رژیم صهیونیستی هم گفته بود که امید ما به کف خیابانها در تهران است، خاموش کردند. هرچند رهبری هشدار دادند که اگرچه آتش فتنه فروکش کرده است، اما این آتش زیر خاکستر است و به نسیمی ممکن است افروخته شود، پس همه باید هوشیار باشیم.
جانشین پیشین سپاه استان سمنان یادآور شد: بحث رأفت اسلامی که در مورد عوامل فتنه مطرح شد، به زعم اینجانب بیمعناست. رأفت اسلامی برای کسی است که از روی ناچاری دست به خلافی برای معیشت خود بزند نه اینکه جامعه را دچار آسیب کند. خواست مردم هم در 9 دی 88 مجازات عاملان فتنه بود.
انتهای پیام/4078/4103/4062/پ
انتهای پیام/