دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
27 آذر 1397 - 09:08
نیک‌نفس به آنا خبر داد:

شناسایی 1500 سایت شرط‌بندی فوتبال طی 8 ماه/ گردش مالی 71 میلیاردی

رئیس اداره پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتای ناجا از شناسایی 1500 سایت شرط‌بندی فوتبال از ابتدای سال تا کنون در کشور خبر داد.
کد خبر : 345161
9547.jpg

علی نیک‌نفس در گفتگو با خبرنگار حوزه انتظامی گروه اجتماعی خبرگزاری آنا در خصوص اقدامات انجام شده در پلیس فتا برای مقابله با سایت‌های فعال در بحث شرط‌بندی فوتبال و دستگیری گردانندگان این سایت‌ها در کشور گفت: پلیس فتا تمام تلاش‌های خود را برای مقابله با سایت‌های شرط‌بندی انجام داده است به‌طوری که از ابتدای سال تا کنون یک‌هزار و 500 سایت شناسایی شده و در این رابطه 913 فقره پرونده در کشور تشکیل شده است.


وی ادامه داد: در این مدت گردش مالی قابل توجهی نیز صورت گرفته و از ابتدای سال تا کنون بیش از 71 میلیارد تومان پول جا‌به‌جا شده است؛ از طرفی تنها در سه سایت شرط‌بندی 209 هزار نفر فعال بوده و به‌عنوان کاربر در سایت‌های مذکور به فعالیت‌های مجرمانه مشغول بودند.


رئیس اداره پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتای ناجا با بیان این‌که قانون مجازات اسلامی برای قماربازی جرم‌انگاری کرده و انجام این عمل در فضای مجازی و حقیقی تفاوتی با هم ندارد اظهار کرد: جرم قماربازی از یک ماه تا 6 ماه حبس و 74 ضربه شلاق دارد و در برخی مواقع نیز با نظر قاضی متهمان به مجازات تا دو سال حبس محکوم خواهند شد.


نیک‌نفس تصریح کرد: قطعاً فعالیت این سایت‌ها در فوتبال فساد ایجاد می‌کند لذا پلیس فتا با تمام تلاش خود، فضای مجازی را رصد می‌کند و با متخلفان به‌شدت برخورد خواهد کرد اما در این راه دلسوزان فوتبال نیز باید پلیس را یاری کنند؛ نهادهای مختلفی نیز از سال گذشته به یاری پلیس فتا آمدند و دادستانی کل کشور و بانک مرکزی اقدامات خوبی را در بحث مقابله با فعالیت سایت‌های شرط‌بندی انجام داده‌اند.


وی افزود: اکثر این سایت‌ها از درگاه‌های اینترنتی برای معاملات خود استفاده می‌کردند لذا بانک مرکزی از ابتدای سال تا کنون بیش از یک‌هزار درگاه بانکی را که در اختیار سایت‌های شرط‌بندی بود، مسدود کرده است؛ همچنین برخی از کاربران نیز اقدام به داد و ستد پول به صورت نقدی می‌کنند لذا نهادهای ذیربط نیز باید به یاری پلیس فتا بیایند تا جلوی فعالیت این سایت‌ها گرفته شود.


رئیس اداره پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتای ناجا در پایان گفت: متأسفانه بیشتر افرادی که در سایت‌های شرط‌بندی اقدام به فعالیت می‌کنند از نوجوانان هستند لذا خانواده‌ها باید نظارت خود را بر فرزندان خود بیشتر کنند تا هم از به دام افتادن فرزندان خود جلوگیری کنند و هم جلوی کاسبی افراد سودجو را بگیرند.


انتهای پیام/4110/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب