ورود دانشگاه آزاد اصفهان برای مقابله با ریزگردهای خوزستان
گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، چرخ توسعه کشور زمانی میچرخد که چرخ علم در دانشگاهها و مراکز علمی بچرخد. متأسفانه پژوهشهای دانشگاهی در کشور هدفدار نیست و سالانه هزاران طرح پژوهشی با موضوعات غیرضروری و غیرمرتبط با چالشهای کشور هرز رفته است.
دانشگاه آزاد اسلامی در چند ماه اخیر دست به تحول بزرگی در حوزه پژوهشهای مسئلهمحور در کشور زده است و توان و هدف خود را برای حل چالشهای کشور به کار میگیرد.
«چرخ دانشگاه» قصد دارد به دستاوردهای پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی که به رفع چالشهای کشور کمک میکند؛ بپردازد.
داود ثمری درباره طرح دانشگاه آزاد اسلامی در مقابله با ریزگردها، اظهار کرد: پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان توانستهاند با بهرهگیری از فناوریهای نوین «نانورس» را تولید کنند که در ثبات خاک بسیار اثرگذار است.
وی افزود: دکتر طهرانچی در سفر به اصفهان در جریان جزئیات این طرح قرار گرفت و بهدلیل اجرای موفقیتآمیز این طرح در اصفهان، خواستار اجرای آن در خوزستان شدند. رئیس دانشگاه آزاد اسلامی حتی تأکید کرد که این پروژه را با بودجه دانشگاه انجام دهیم.
مدیرکل دفتر توسعه فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی در حال مطالعه هستند تا فضای مناسبی را در استان خوزستان بیابند.
ثمری ادامه داد: خوشبختانه سازمان محیط زیست پروژه نانورس دانشگاه آزاد اسلامی را دوستدار محیط زیست شناخته که اتفاق خوبی برای دانشگاه است. همچنین این سازمان دستور داده که پروژه نانورس دانشگاه آزاد اسلامی در کنار سایر روشهای مقابله با ریزگردها مورد استفاده قرار گیرد.
وی گفت: روندهای بروکراتیک در سازمان محیط زیست، جهاد کشاورزی و کمیته ملی مقابله با ریزگردها کمی مانع انجام پروژه در خوزستان شده است.
مدیرکل دفتر توسعه فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی در پاسخ به اینکه میتوان امیدوار بود که این پروژه در زمستان امسال اجرایی شود؟ تأکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی به دانش فنی این طرح دست یافته و اجرای پایلوت آن در اصفهان هم موفقیتآمیز بوده است، اکنون هم آماده هستیم که به محض اینکه اجازهها صادر شد در استان خوزستان این طرح را اجرایی کنیم.
انتهای پیام/4040/ 4007/
انتهای پیام/