30 درصد رسالههای دانشکده مدیریت یادگار امام(ره) در ذیل پایش است
سیدمصطفی حسینیمزینانی در گفتگو با خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان با اشاره جایگاه پژوهش در دانشگاه گفت: تفکر خلاق، پژوهش و بدعت در علم از نیازهای اساسی توسعه پایدار و پیشرفت هر جامعه است و به تبع آن رفاه و امنیت و آسایش را برای مردمان آن جامعه به ارمغان می آورد. توجه به پژوهش و کسب علوم از طریق پژوهش با رویکرد حل مسئله و توجه به پژوهشگران و محققین راهی بهسوی بالندگی و خودکفایی بهشمار میآید.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره) افزود: استقلال هر ملتی در گرو دانش است و امروز راز سربلندی ملتها تولید ثروت از طریق کسب دانش و تولید علم پاک است. علومی که از طریق پژوهش در حل یک معضل و مشکل جامعه ترقی میکند علاوه بر ایحاد پویایی و نشاط میتواند به کسب ثروت در آن جامعه کمک کند.
حسینیمزینانی با ذکر لزوم گرامیداشت مقام شامخ پژوهشگران و تجلیل از محققین برتر در هفته پژوهش اظهار کرد: تشویق دانشمندان برای گام برداشتن در جهت حل مسائل جامعه به توسعه و پیشرفت جامعه کمک میکند و در این هفته دانشگاه یادگار امام(ره) از پژوهشگران برتر در سطوح استادان، کارکنان و دانشجویان برتر و فعال در حوزه پژوهش اعم از مراکز تحقیقاتی، مرکز رشد، باشگاه پژوهشگران جوان، انجمن های علمی و شرکتهای دانشبنیان و بهویژه فعالان حوزه ارتباط دانشگاه با صنعت تقدیر میشود.
وی ادامه داد: هفته پژوهش فرصت مناسبی برای ایجاد فضاهای خلاق و نوآور جهت حرکت به سمت دانشگاههای نسل سوم و کارآفرین است؛ در این راستا واحد یادگار امام(ره) شهرری در نظر دارد برنامههای متنوع در حول برندسازی، تولید ثروت و کارگاههای آموزشی کارآفرینی و کسبوکار در ذیل برنامه نظام موضوعات واحد دانشگاهی برگزار نماید.
حسینیمزینانی گفت: برای اینکه دانشگاه به یک سازمان حل مسئله تبدیل گردد، راهبردهای لازم باید تدوین شود، راهبرد واحد شهرری حرکت به سمت نظام موضوعات حمل و نقل است که استادان و دانشجویان برای یک هدف مشترک در ذیل برنامه پایش حرکت خواهند کرد.
وی افزود: با مطرح شدن طرح پایش، یک همافزایی بینرشتهای در بین استادان بهوجود آورده است که این امر کلید حل چالشها بهشمار میآید که دبیرخانه علمی شبکههای ارتباطی و حملونقل دانشگاه فعلاً با احصای یک هزار چالش در این حوزه، فعالیتهای خود را شروع کرده است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره) در پایان گفت: با وجود اینکه زمان اندکی از افتتاح پایش میگذرد، اکنون 30 درصد پایاننامههای دانشکده مدیریت واحد یادگار امام(ره) در حوزه حملونقل تعریف شده است که برای همهگیر شدن نظام موضوعات در تمامی رشتهها و دانشکدهها نیز برنامههایی طرح ریزی شده است.
انتهای پیام/4116/
انتهای پیام/