شناخت توانمندیها و توجه به فرصتها در طرحهای اقتصادی و دانشبنیان ضروری است
به گزارش خبرنگار آنا از سمنان، دکتر شاهرخ رنجبر بهادری در سومین جلسه شورای اقتصاد و سرمایهگذاری دانشبنیان استان سمنان که با حضور اعضا در واحد سمنان برگزار شد با تبیین اهداف و ضرورت طرحهای اقتصادی و اقتصاد دانشبنیان گفت: در اجرای طرحهای اقتصادی دو مقوله توانمندیهای مجموعه دانشگاهی و نیز قوتها و فرصتهای موجود از جمله منابع غنی علمی و پژوهشی، امکانات و تجهیزات و نیز منابع انسانی بسیار حائز اهمیت است.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان افزود: در اجرای طرحهای اقتصادی ورود دانشگاه به عرصه اقتصادی و بکارگیری دانش فنی استادان در قالب شرکتهای اقتصادی و دانشبنیان بسیار ضروری است؛ بنابراین دانشگاه میتواند با پتانسیل بالای این توانمندیها تا سقف 35 درصد در طرحهای اقتصادی مشارکت کند و مطابق بخشنامه 12درصد بودجه واحدها و مراکز دانشگاهی را از محلهای غیر شهریهای تامین کند.
معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان هم در این جلسه با تشریح اهمیت شورای اقتصاد و سرمایهگذاری دانشبنیان گفت: روند رو به رشد توسعه علم و فناوری در دانشگاه آزاد اسلامی، موجب تصویب قوانین حمایتی تاثیرگذاری در راستای تولید و تجاریسازی دانش فنی شده است.
دکتر غلامحسن واعظی خاطرنشان کرد: مهمترین راه برونرفت از وابستگی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی به شهریه دانشجویی، تکیه بر طرحهای اقتصادی و اقتصاد دانشبنیان از طریق تولید دانش فنی و تجاریسازی آن است.
معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان با تاکید بر فعالیتهای اقتصاد دانشبنیان و توجه به علوم و فنون کاربردی افزود: اجرای طرحهای ارائهشده از سوی استادان و پژوهشگران و حمایت از آنان میتواند منجر به ارتقای اعتماد به نفس آنان برای ورود در عرصه مشارکتهای اقتصادی و فعالیتهای دانشبنیان شود که امید است در آیندهای نزدیک با مدیریت و برنامهریزی صحیح شاهد گسترش فعالیتهای علمی و اقتصادی در واحدهای دانشگاهی باشیم.
آمادگی برای دعوت از نماینده دانشگاه آزاد اسلامی برای حضور در شورای روسای اتاقهای بازرگانی کشور
رئیس اتاق بازرگانی استان سمنان نیز با ابراز تمایل برای مشارکت بخش خصوصی در طرحها و فعالیتهای اقتصادی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: فعالان اقتصادی علاقهمندند بیشتر به طرحها و موضوعاتی پرداخته شود که دارای ویژگیهای ابداعی و ابتکاری است و علاوه بر سوددهی، داشتهها و فرصتهای موجود را با دانش فنی و پشتوانه علمی تلفیق کند.
علی اصغر جمعهای با تاکید بر پرهیز از ورود در فعالیتها و طرحهای تکراری و متداول، خواستار تاسیس شرکتهایی شد که بنیان و اساس آن برمبنای دانش علمی و روزآمد باشد.
رئیس اتاق بازرگانی استان سمنان گفت: اتاق بازرگانی استان سمنان این آمادگی را دارد با دعوت از نماینده دانشگاه آزاد اسلامی برای حضور در شورای روسای اتاقهای بازرگانی کشور علاوه بر تقویت روابط و گسترش همکاریهای بخش خصوصی و فعالان اقتصادی، گام مهمی در موفقیت طرحهای اقتصادی دانشگاه بردارد.
لازمه تزریق دستاوردهای علمی پویا در صنعت، انتخاب و بکارگیری تکنولوژی مناسب و پویاست
دکتر سیفالله سعدالدین رئیس پارک علم و فناوری سمنان هم با تبیین تحول و پویایی صنایع کشورهای پیشرفته گفت: یکی از دلایل مهم خاموشی مشعل صنایع در کشورهای در حال توسعه این است که تکنولوژی صحیحی انتخاب نشده و علم نتوانسته است به آن تزریق شود بنابراین باید همانند صنایع پیشرفته دنیا به گونهای عمل شود که در آینده امکان تحول و پویایی با استفاده از نتایج تحقیقات علمی فراهم باشد.
در پایان این نشست طرحهای ارسالی از واحدها و مراکز آموزشی استان توسط اعضاء مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
انتهای پیام/ع
انتهای پیام/