دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
معاون شركت راه‌آهن:

3 هزار میلیارد تومان منابع مالی به حمل‌ونقل ریلی تزریق می‌شود

معاون راه‌آهن کشور اظهار كرد: با سازمان برنامه‌ و بودجه توافق شده است تا ۳ هزار میلیارد تومان منابع مالی از طریق بانك‌ها به حمل‌ونقل ریلی اختصاص یابد.
کد خبر : 330898
بیرانوند.jpg

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا از وزارت راه و شهرسازی، نورالله بیرانوند معاون سرمایه‌گذاری و اقتصاد حمل‌ونقل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران بابیان اینكه توسعه ریلی به‌عنوان یكی از زیرساخت‌های ایجاد یك حمل‌ونقل پایدار، مدنظر تصمیم‌گیران و تصمیم سازان در دولت و مجلس است گفت: با توجه به جایگاه منطقه‌ای ایران، توسعه حمل‌ونقل ریلی با تكمیل كریدورهای حمل‌ونقل در برنامه‌های توسعه كشور و چشم‌اندازهای آن پیش‌بینی‌شده است.


بیرانوند چالش اصلی برنامه‌های توسعه‌ای را سرمایه‌گذاری و تأمین مالی عنوان كرد و افزود: تحقق اهداف بالادستی نیازمند تأمین مالی و برنامه‌های عملیاتی كه این برنامه‌ها در راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران برای سرمایه‌گذاری تدوین‌شده است و امروز در این همایش ۷ سرفصل و ۲۸ عنوان فرصت‌های سرمایه‌گذاری معرفی خواهند شد.


معاون راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: موضوع تأمین مالی كه یكی از چالش‌های برنامه‌های توسعه‌ای ایست در برنامه‌های تدوینی موردتوجه قرارگرفته است و ۲ راهكار استفاده از بودجه عمومی دولت برای تأمین زیرساخت‌ها مدنظر قرارگرفته است. همچنین شركت راه‌آهن تلاش می‌كند تا مابقی سرمایه موردنیاز خود را از طریق بخش خصوصی تأمین كند.


وی با اشاره به اینكه با رشد و تكمیل ابزارهای نوین مالی بازار سرمایه در حوزه حمل‌ونقل ریلی توسعه‌یافته است تصریح كرد: از سال گذشته تلاش كرده‌ایم تا با بازارهای سرمایه‌ای، بیمه‌ای و ... به تفاهم برسیم تا اعتماد سرمایه‌داران را جلب كرده و سازوکار لازم را برای بخشی از نیازهای سرمایه‌ای راه‌آهن به دست آوریم.


این مقام مسئول با تأکید بااینکه همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری در حمل‌ونقل ریلی كه امروز برگزار می‌شود شامل ۴ پنل‌رئیسه آموزشی و ۲ كارگاه تخصصی است افزود: درزمینهٔ كارگاه‌های تخصصی تبصره ۱۸ در قانون بودجه سال ۹۷ و سازوکارهای پیش‌بینی‌شده آن بررسی خواهد شد كه طبق این تبصره همكاری بخش دولتی  و تأمین مالی سرمایه مورد نیاز بخش دولتی از طریق همكاری با بانك‌ها موردتوافق قرارگرفته است كه طبق این تبصره راه‌آهن تابه‌حال توانسته با موافقت سازمان برنامه ۳ هزار میلیارد تومان از این طریق به ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری بخش ریلی تزریق  كند.


بیرانوند در ادامه اظهار كرد كارگاه دوم به تبصره ۱۹ برای تأمین مالی پروژه‌های مشاركتی به‌صورت PPP و راه‌های تأمین مالی از طریق آن می‌پردازد.


وی در پایان تصریح كرد: امیدواریم كه در این همایش شاهد شكل‌گیری یك اكوسیستم سرمایه‌گذاری متشكل از بخش دولتی و بخش خصوصی باشیم كه راه‌آهن جمهوری اسلامی تلاش می‌كند تا به‌عنوان بخش دولتی، زمینه را برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی فراهم كند.


انتهای پیام/4094/خ


 


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب