دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
11 آذر 1397 - 11:23

برتری پژوهشگران دانشگاه‌شریف در مسابقات رباتیک اجتماعی

دهمین کنفرانس بین‌المللی رباتیک اجتماعی در شهر کینگ دائوی کشور چین برگزار شد و محققان دانشگاه صنعتی شریف در این رقابت‌ها به برتری دست یافتند.
کد خبر : 330630
image_gallery.jpg

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط‌عمومی دانشگاه صنعتی شریف، دهمین کنفرانس بین‌المللی رباتیک اجتماعی طی روزهای 28 تا 30 نوامبر 2018 (7 تا 9 آذر 1397) در شهر کینگ دائوی کشور چین برگزار شد. در این کنفرانس معتبر دانشمندان حوزه رباتیک اجتماعی-شناختی از پانزده کشور جهان (آمریکا، ایران، ژاپن، اسپانیا، چین، قطر، ایتالیا، امارات‌متحده‌عربی، فنلاند، استرالیا، زلاندنو، سنگاپور، هلند، فرانسه، کره‌جنوبی، ) حضور داشتند.


در این کنفرانس علاوه بر ارائه آخرین یافته‌ها در قالب مقالات علمی، مسابقه‌ای هم برای ارزیابی برترین ایده‌ها و طرح‌ها در حوزه رباتیک اجتماعی-شناختی برگزار می شود. امسال هسته پژوهشی رباتیک اجتماعی-شناختی دانشگاه صنعتی شریف با 3 مقاله پذیرفته شده در بخش مقالات و 3 طرح و ایده در بخش مسابقات، حضوری فعال داشت.


بر اساس این گزارش در بخش مسابقات، ایده‌ها و طرح‌های رسیده توسط داوران بین‌المللی در سه بخش سخت‌افزارها، نرم‌افزارها و ایده‌های خلاقانه مورد ارزیابی قرار گرفته و بهترین طرح رباتیکی انتخاب و معرفی گردید.


جوایز رتبه‌های اوّل و دوّم در بخش نرم‌افزارها به ترتیب به طرح اسباب‌بازی‌های اجتماعی مجازی، آوردن عروسک‌های بی‌جان به زندگی ارائه شده توسط زینب رُخی، علیرضا طاهری، علی آموزنده نوباوه، مجتبی شهاب، علی قرباندائی‌پور، مینو عالمی و علی مقداری و طرح رَسا ربات اجتماعی دستیار آموزش زبان اشاره ارائه شده توسط: محمد زکی‌پور، مینو عالمی، علیرضا طاهری، و علی مقداری اختصاص یافت. طرح «آرش» یک ربات اجتماعی همیار برای بیمارستان‌های کودکان ارائه شده توسط علی آموزنده نوباوه، آزاده شریعتی، مینو عالمی، مبین خاموشی، بهراد مظفری، احسان احمدی، عبدالله عیدی، و علی مقداری نیز در بخش سخت‌افزارها در زمره فینالیست‌ها قرار داشت که حائز رتبه نشد.


علی مقداری مدیر قطب علمی طراحی رباتیک و اتوماسیون دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه گفت: به دلیل محدویت‌های مالی و ارزی و صرفه‌جویی در هزینه‌ها امسال گروه اعزامی برای شرکت در این کنفرانس علیرضا طاهری(پژوهشگر پسادکتری)، مجتبی شهاب(دانشجوی دکتری) و علی قرباندائی‌پور (دانش آموخته کارشناسی ارشد) بوده‌اند و اساتید راهنما ترجیح دادند که از راه دور مشوق و ناظر تلاش‌ها و موفقیت‌های این هسته پژوهشی نوپدید باشند. از برگزارکنندگان کنفرانس که با درک شرایط سخت ارزی ایران در سال جاری تخفیف قابل توجهی را برای هزینه‌های ثبت‌نام کنفرانس برای گروه اعزامی ما قائل شدند، صمیمانه تشکر می‌کنیم.


انتهای پیام/4107/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب