دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
16 آبان 1397 - 21:56
یادداشت از حسین عبداللهی

گزینه تعیین‌شده؛ اما؟

اعضای شورای شهر برای گمراه کردن افکار عمومی پنج نفر را به عنوان تصدی شهردار مطرح کردند تا بتوانند با خیالی آسوده درباره آخوندی و هاشمی تصمیم‌گیری کنند.
کد خبر : 324017
00000-00.jpg

حوزه احزاب گروه سیاسی خبرگزاری آنا؛ حسین عبداللهی -اعضای شورای اسلامی شهر تهران برای گمراه کردن افکار عمومی پنج نفر را به عنوان تصدی شهردار مطرح کردند تا بتوانند با خیالی آسوده درباره عباس آخوندی و محسن هاشمی دو گزینه جدی در مسند "شهردار" تصمیم‌گیری کنند.


این دو گزینه موافقان و مخالفان زیادی دارند؛ یاران هرکدامشان که خواسته‌هایی دارند در تلاشند فرد مورد نظر خود را به مسند قدرت برسانند.


رایزن‌ها برای انتخاب شهردار آینده به‌صورت غیررسمی تلاش می‌کنند تا با سرعت بیشتری تکلیف مدیریت شهری را که بربند طناب آویزان است به سرانجام برسانند.


در یک سال گذشته پس از روی کار آمدن شورای جدید، محمدعلی نجفی عضو حزب کارگزاران با چندین شغل بعد از کنده شدن از بدنه دولت جایگزین «قالیباف» شد اما این ریاست هشت‌ماه بیشتر طول نکشید و نمایندگان مردم تهران در خانه شهر سریعاً برای خالی نبودن جای عریضه، «افشانی» استاندار فارس را که فاز کاریش مدیریت شهری نبود و زمانی از یاران اصلاحات بود به‌عنوان شهردار انتخاب کردند.


چندی بعد از انتخاب افشانی یار اصلاحات به‌عنوان تصدی شهردار، قانون جدید منع به‌کارگیری بازنشستگان مطرح شد که اعضای شورای شهر برای این که برچسب ضعف عملکرد به آن نچسبانند تلاش کردند تا شهردار مشمول قانون منع به‌کارگیری بازنشستگان نشود و افشانی شهردار بماند.


عباس آخوندی وزیر سابق راه و شهرسازی که به دلیل عملکرد ضعیف در وزارت متبوعش صدای برخی از نمایندگان خانه ملت را در سال های 94، 95 ، و 96 درآورده بود استیضاحش رأی نیاورد و وزیر می‌ماند تا این‌که خودش فهمید اگر پافشاری کند ممکن از در دوره بعدی با استیضاح دیگری، فضاحت کاریش بیشتر نمودار شود، در دو مرحله نامه‌نگاری به روحانی خواستار کناره‌گیری از وزارتش شد که در مرحله اول مخالفت ولی در مرحله دوم توانست موافقت برکناریش را از  روحانی  بگیرد.


بعد از کناره‌گیری آخوندی بسیاری از اعضای خانه احزاب و مسئولان سیاسی کشور منتقد سرسخت وی و رئیس‌جمهور شدند و اعلام کردند وزارت راه و شهرسازی بعد از دوره‌های متمادی در دوره آخوندی بدترین دوره را گذرانده است. طوری شد که برخی از دلسوزان نظام از سیستم قضایی خواستار رسیدگی به عملکرد نامناسب آخوندی در وزارتخانه شدند.


اگر بخواهیم مروری بر فعالیت محسن هاشمی داشته باشیم می‌بینیم که ایشان سابقه درخشانی نسبت به آخوندی در مدیریت شهری دارد و نمی‌توان به‌راحتی از سابقه وی گذشت و او را ارجح‌تر از  آخوندی دانست.


هاشمی که بسیار عاشق مدیریت شهری و یکی از آرزوهایش تصدی شهرداری است تلاشش این بار برای رسیدن به هدفش نسبت به‌دفعات قبلی جدی‌تر شده است؛ وی که از اعضای حزب کارگزاران است توانست در انتخابات شورای شهر تهران بیشترین رأی را از آن خود کند و به هدفش که شهردار شدن تهران است نزدیک شود.


امیدوارم گزینه‌ منتخب بدون فامیلی بازی و ایحاد جو سیاسی تلاشش بر این باشد تا اشتباهات گذشته را جبران  و شهر آشفته تهران را نوپا کند. 


به نظر بنده از زمانی که نهاد شهرداری پا به عرصه سیاسی گذاشته، نتوانسته آن‌طور که باید خدماتی درخور مردم به آنان ارائه کند و این نشان‌دهنده ضعف در تفکر اعضای شورای اسلامی شهر تهران است که فکر می‌کنند با سیاسی کردن شورا و شهرداری پا به‌پای نمایندگان مجلس در عرصه قانون‌گذاری می‌توانند فعالیت کنند.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر
نظرات بینندگان ۰ نظر
علی
Iran (Islamic Republic of)
چهارشنبه ۱۶ آبان ۱۳۹۷ - ۲۲:۵۵
۰
چیز مهمی رو کشف کردی...
رضوی
Iran (Islamic Republic of)
پنجشنبه ۱۷ آبان ۱۳۹۷ - ۰۳:۱۵
۰
بسیارعالی
قالیشویی ادیب