تدبیر تغییر منشی به امید استخاره
گروه سیاسی خبرگزاری آنا؛ دولت تدبیر در پنجمین سال روی کار آمدن در اقدامی که به عقیده بسیاری از کارشناسان ناشی از فشار افکاری عمومی برای بهبود اقتصادی بود، کابینه خود را ترمیم کرد.
در این سری از اقدامهای دولت، سه نفر از وزیران کابینه به جای عباس آخوندی، علی ربیعی و کرباسیان که کارشان به استعفا و استیضاح کشیده شده بود در کسوت وزیر نشستند. در انتهای سال اول دولت، این نفرات که جزو نیروهای نزدیک به روحانی بودند، از قطار دولت پیاده شدند که نظرات مختلفی برای خروج آنها وجود دارد.
یکی از مواردی که در چند هفته گذشته در دولت روحانی نمایان بود، درگیری و به اصطلاح جنگ قدرت بین تیم نزدیک به روحانی از درون جریان حزب اعتدال توسعه و از سویی دیگر جهانگیری از طرف اصلاحطلبان است و این کار به قدری بالا گرفته که معاون اول رئیسجمهوری در مراسم تقدیر از صادرکنندگان با ناراحتی زیاد مدعی میشود که اجازه برکناری منشی خودم را ندارم چه برسد به تغییر مدیران دولتی!
روحانی نیز در اقدام خود در انتخاب وزرا، نفرات نزدیک به خود و جریان واعظی و نوبخت و به اصطلاح وامداران دولت را برای سه وزارتخانه صنعت، کار و اقتصاد معرفی میکند که هر سه در آزمون مجلس پیروز خارج میشوند. باید حرفهای روحانی در مجلس را از نکات جالب توجه دولت دانست. وی خطاب به نمایندگان مجلس شورای اسلامی میگوید: بعضیها را به کار دعوت کردیم گفتند استخاره کردیم، خوب نیامد.
اینکه استخاره خوب درنیامده است نشان میدهد که وزرا یا برنامه درستی برای خود ندارند یا اینکه خودشان میدانند که کار برای ادامه وزارت بسیار سخت و دشوار است.
این رفتارهای ضد و نقیض دولت را باید در پازل اختلاف روحانی و جهانگیری و تمایل اصلاحطلبان برای استعفا و خروج معاون اول از دولت دید که اعتقاد دارند اسحاق جهانگیری باید برای انتخابات ۱۴۰۰ آماده شود و دلیل این مورد را نیز تمایل روحانی به رئیسجمهور شدن علی لاریجانی اعلام میکنند. با این وضعیت باید دید مشکلات اقتصادی مردم و کشور در زمان فشارهای دشمن با بازی تغییر منشی یا استخاره حل میشود یا خیر؟
انتهای پیام/۴۰۸۲/4071/ن
انتهای پیام/