دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
17 مرداد 1394 - 12:21
فرمانده نیروی انتظامی مطرح کرد

کاهش 5 درصدی تلفات و تخلفات جاده‌ای طی ما‌ه‌های گذشته

فرمانده نیروی انتظامی کشور با بیان اینکه در پنج ماه گذشته پلیس با کاهش جرایم و افزایش اقدامات پلیسی روبرو بوده است گفت:‌ بر اساس گزارش پلیس راهنمایی و رانندگی و پزشکی قانونی تخلفات جاده‌ای پنج درصد کاهش داشته و همینطور در 3 ماهه گذشته تعداد متوفیان با کاهش 5/5 درصدی همراه بوده است.
کد خبر : 32109

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، سردار حسین اشتری در مراسم اختتامیه جشنواره رسانه و امنیت عمومی همزمان با روز بزرگداشت خبرنگار که در سالن همایش‌های ستاد ناجا برگزار شد، با اشاره به اقدامات پلیس طی پنج ماه اخیر اظهار کرد:‌ در این مدت ما با کاهش جرایم و افزایش اقدامات پلیس روبرو بودیم.


وی تاکید کرد: در حوزه راهنمایی و رانندگی و تلفات و تخلفات جاده‌ای پنج درصد کاهش را در این مدت نسبت به پنج ماهه ساله گذشته شاهد بودیم.


وی افزود:‌ بر اساس آمار پلیس در پزشکی قانونی در سه ماهه گذشته تعداد متوفیان 5/5 درصد کاهش را نشان می‌دهد که این رشد خوبی در این زمینه بوده است.


فرمانده ناجا تصریح کرد:‌ در پنج ماه گذشته با کاهش تخلفات مواد مخدر روبرو بوده‌ایم. البته هنوز در مورد جرایم خرد نگرانی‌هایی داریم و در این زمینه با افزایش روبرو بوده‌ایم اما در این رابطه باید دستگاه‌های دیگر به پلیس کمک کنند زیرا برخی از جرایم تنها با برخورد پلیس از بین نمی‌رود و همه دستگاه‌ها باید همکاری داشته باشند تا شاهد کاهش جرایم خرد باشیم.


سردار اشتری ضمن تشکر از همکاری خبرنگاران و تبریک به آنها به مناسبت روز خبرنگار افزود:‌ امروز پلیس وظیفه حفظ نظم و امنیت جامعه را برعهده دارد و وظیفه خود می‌داند که در تمام عرصه‌ها برای ارتقا نظم و امنیت فعالیت کند خبرنگاران اما پل ارتباطی بین مردم و پلیس هستند و توانسته‌اند انبساط خوب و منطقی را بین جامعه و پلیس ایجاد کند.


فرمانده ناجا ادامه داد:‌ خبرنگاران با دقت و سرعت و در عین امانت‌داری پیام پلیس را به مردم منعکس می‌کنند. نیروی انتظامی که یک نیروی جامعه محور است و خبرنگاران تقریبا به صورت 24 ساعته با مردم سروکار دارند و در واقع یک ارتباط تعریف شده بین مردم، پلیس و خبرنگاران وجود دارد. حوادثی که در کشور رخ می‌دهد را خبرنگاران باید گزارش کنند اگر ما بخواهیم موضوعی را به مردم آموزش دهیم، بهترین کسانی که می‌توانند این فرایند را انجام دهند خبرنگاران هستند و آنها پلیس را در این عرصه یاری می‌کنند.


این مقام ارشد انتظام با بیان اینکه اصحاب رسانه عامل انتقال آرامش به جامعه هستند عنوان کرد: افزایش بعد نرم امنیت یکی از اهداف ماست که بتوانیم آن را در جامعه گسترش دهیم هر مقدار که در این بعد سرمایه گذاری کنیم در واقع امنیت در جامعه افزایش پیدا می‌کند. خبرنگاران باید بدانند که در انعکاس خبر باید دقت لازم را داشته باشند و شرایط جامعه را به هنگام انتقال یک خبر در نظر بگیرند تا آرامش در جامعه جاری شود. اگرچه بیشتر موارد این گونه موارد عمل کرده‌اند اما در برخی از اوقات خلاف این موضوع نیز اتفاق افتاده‌است.


فرمانده ناجا با اشاره به اینکه وظیفه پلیس برقراری نظم و امنیت و در رأس آن احساس امنیت است، اشاره کرد: پلیس به تنهایی نمی‌تواند این وظایف را اجرا کند، بلکه به طور حتم خبرنگاران در انعکاس احساس امنیت به جامعه تأثیر بسزایی دارند.


سردار اشتری ادامه داد بعضی مواقع انعکاس خبرها موجب نگرانی می شود و این هنر خبرنگاران است که پیام را به گونه ای به جامعه منتقل کند که در کنارش آرامش نیز تقویت شود.








گر ما مطلبی را نمی‌گوییم دلیل بر این نیست که اصحاب رسانه را محرم نمی‌دانیم بلکه برخی از مسائل اسرار خانواده ها هستند اما باز هم متهم به کوتاهی در انتشار اخبار می‌شویم. خبرنگاران باید در این مواقع ما را کمک کنند.

فرمانده ناجا با تأکید بر این موضوع که پلیس سعی می‌کند با اصحاب رسانه صادقانه برخورد کند، اظهار کرد:‌ اگر ما مطلبی را نمی‌گوییم دلیل بر این نیست که اصحاب رسانه را محرم نمی‌دانیم بلکه برخی از مسائل اسرار خانواده ها هستند اما باز هم متهم به کوتاهی در انتشار اخبار می‌شویم. خبرنگاران باید در این مواقع ما را کمک کنند. اگر بخواهیم پشت صحنه اتفاقاتی را که به وقوع می‌پیوندد، اعلام کنیم برای آسایش مردم مضر است و در پاره‌ای از موارد یک اتفاق در یکی از شهرستان ها به وقوع می پیوندد اما بعد ملی پیدا می کند اگر ما بخواهیم دلایل آن را منتشر کنیم برای خانواده ها گران تمام می شود. پلیس چیزی را که به مصلحت باشد را به طور حتم پیدا می کند البته ما در برخی از موارد با محدودیت روبرو هستیم برخی از پرونده ها محدودیت قضایی دارند و ما انتظار انتشار اطلاعات آن را نداریم.


سردار اشتری در ادامه به انتخاب سردار منتظرالمهدی به عنوان سخنران نیروی انتظامی اشاره کرد و گفت: این برای اولین بار است که برای نیروی انتظامی سخنگو انتخاب می‌شود و اتفاقا در این مورد احساس رضایت بوده است. خبرنگاران در بعد اجتماعی زندگی مردم نظارت دارند همینطور فرد سایر دستگاه‌های دولتی ناظر هستند آنها می‌توانند در طی این نظارت‌ها به مسئولان کمک کنند. شما همه اتفاقات را به صورت آشکارا ملاحظه می کنید و آن را به جامعه انعکاس می‌دهید که ممکن است پیامدهای مثبت و یا منفی را در پی داشته باشد. خواهش من این است که در خصوص نیروی انتظامی قبل از اینکه مشکلات را به جامعه منتقل کنیم آن را به ما اطلاع دهید زیرا این موضوع خوشایند نیست از اینکه برخی از رسانه ها که دلسوز نظام نیستند بر مشکلات دامن می زنند چه در داخل و چه در خارج از کشور ما از آنها توقعی نداریم. اما شما رسالت خبریتان در جهت رشد و پویایی انتظامی است.


سردار اشتری تأکید کرد: انسجام نقش مهمی است که خبرنگاران آن را ایفا میکنند جلوگیری از تفرقه و ارائه عملکرد مثبت سازمان ها می تواند باعث دلگرمی مردم شود. مردم باید در خصوص نیروی انتظامی احساس آرامش کند. در واقع نیروی انتظامی نقش انتقال فرهنگ و میراث اجتماعی را برعهده دارد.


وی با بیان اینکه در کنار امنیت، توسعه و رشد نظم و انضباط اجتماعی اهمیت می دهد اضافه کرد انجام مأموریت های ما باید نهادینه شود. طوری نباید باشد که مأموریتی را ما انجام دهیم و اثرات آن باقی نماند مثلاً در حوزه ترافیکی و راهور این وظیفه خبرنگاران است که ذهن افراد را آماده کنند نسبت به اعمال قانون شدن فرد متخلف اگر این موضوع به یک فرهنگ تبدیل شود به طور حتم با کاهش تخلفات روبرو هستیم. مردم باید بدانندکه هدف ما اعمال قانون و جریمه نیست بلکه همه طبق قانون وظیفه خود را انجام می‌دهیم.


این مقام ارشد انتظامی با اشاره به اینکه شروع مأموریت‌های پلیس به منظور تیتر سازی نیست عنوان کرد: ما باید برخورد مناسب با معتادان، جمع آوری آنها و همچنین برخورد مناسب با افراد هنجار شکن را به مردم آموزش دهیم که در واقع این وظیفه خبرنگاران است که نحوه رفتار مناسب را به جامعه منعکس کند در حین این مأموریت‌ها شما باید اثربخشی کار پلیس را افزایش دهید.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب