دیار حافظ و سعدی فقط در حوزه شعر و ادب فعال نیست/ حمایت از شرکتهای نوپا در پارک علم و فناوری فارس
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، عملکرد اکثر استانهای کشور برای دستیابی به علم و فناوری نشان از این واقعیت دارد که اقتصاد دانشبنیان، دغدغه جامعه شده و هر قشری از جامعه بهتناسب فعالیت خود، تلاش میکند تا در رسیدن به این هدف کمک کند. پارکهای علم و فناوری نیز بههمین منظور در مناطقی از کشور تأسیس شدند.
در این شماره از پرونده علم و فناوری به وسعت ایران به معرفی پارک علم و فناوری استان فارس میپردازیم.
استان فارس همواره یکی از مقاصد گردشگری بوده و مردم این استان به خونگرمی و مهماننوازی معروفند؛ اما دیار خوشا شیراز و وضع بیمثالش، در کنار جاذبههای گردشگری از تخت جمشید گرفته تا حافظیه و سعدیه، توانسته در پژوهش و تحقیق هم سرآمد باشد.
پارک علم و فناوری فارس در شهریور ۱۳۸۱ با استناد به مصوبه شورایعالی گسترش آموزشعالی بهمنظور ایجاد زیرساختهای مناسب جهت توسعه فناوری تشکیل و فعالیت خود را آغاز کرد. رسالت راهبردی پارک علم و فناوری فارس، کارآفرینی و اشتغالزایی تخصصی بهویژه برای فارغالتحصیلان دانشگاهها از طریق ایجاد شرکتهای کوچک و متوسط و حمایت از آنها تا تجاری کردن نتایج فعالیتهایشان است.
از جمله اهداف پارک علم و فناوری فارس میتوان به کمک افزایش ثروت در جامعه از طریق توسعه اقتصاد دانشمحور، تجاریسازی نتایج تحقیقات دانشگاهی و تحقق ارتباط بین بخشهای تحقیقاتی، تولیدی و خدماتی جامعه، افزایش قدرت رقابت و رشد شرکتهای متکی بر دانش، کمک به جذب دانش فنی و سرمایههای داخلی و بینالمللی، افزایش حضور و مشارکت تخصصی شرکتهای فناور داخلی در سطح بینالمللی، حمایت از ایجاد و تأسیس شرکتهای کوچک و متوسط فناوری، حمایت از مؤسسهها و شرکتهای تحقیقاتی و مهندسی نوآور، توسعه همکاریهای بینالمللی برای استفاده از تجارب جهانی و حضور مؤثر در بازارهای فناوری جهان اشاره کرد.
در گزارش بعدی به معرفی پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری میپردازیم.
انتهای پیام/4007/ن
انتهای پیام/