دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
24 مرداد 1397 - 10:01
افشانی مطرح کرد؛

شهرداری تهران به دنبال ساخت خانه اقوام

شهردار تهران با تاکید بر اینکه برج میلاد باید به نماد همگرایی ملی تبدیل شود و این همگرایی ملی که ضرورتی تام برای کشور ما است به تمام ایران سرایت کند، گفت: به دنبال ساختن خانه اقوام در تهران هستیم.
کد خبر : 304126

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از شهرنوشت، سید محمدعلی افشانی در آئین شب فرهنگی خوزستان که در برج میلاد تهران برگزار شد، با بیان اینکه فرهنگ مهم‌ترین سرمایه بشری است و هویت جوامع بشری با فرهنگ شناخته می‌شود، اظهار کرد: فرهنگ‌ها در طول تاریخ با تعامل، اثربخشی و اثرپذیری کامل‌تر شده‌اند.


وی با بیان اینکه در زمان جنگ، خوزستانی‌ها تمام هستی خود را فدا کردند تا خوزستان بماند و ایران بماند، گفت: فضای آرام و با نشاط زندگی کنونی ماحاصل ازخود گذشتگی انسان‌هایی است که همه هستی خود را فدای ایران و ایرانی کردند.


خوزستان اولین استان میراث فرهنگی در کشور است


افشانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه کمتر کسی می‌داند استان خوزستان از نظر میراث فرهنگی اولین استان در کشور است و حتی از استان بزرگ و غنی مانند فارس که مهم‌ترین بنای سنگی به نام تخت جمشید در آن است نیز جلوتر است، افزود: آکادمی علوم روسیه با حضور ٣٠٠ متفکر بزرگ شامل باستان شناسانان و مورخان در زمان شوروی سابق، تحقیق وسیعی انجام داد که بر اساس آن به این نتیجه رسیدند اولین شهری که بشریت بنا نهاد و مدنیت و شهرنشینی را در آنجا آغاز کرد، شهر شوش در استان خوزستان بود.


وی با بیان اینکه مهم‌ترین زیگورات جهان در شهر شوش و منطقه چغازنبیل قرار دارد، عنوان کرد: هنوز خطوط میخی روی آجرهایی که ٣٣٥٠ سال پیش ساخته شده‌اند، به راحتی قابل خواندن است.


افشانی افزود: زمانی که معاون عمرانی استانداری خوزستان بودم گفتم کاش در کنار این زیگورات به سازندگان ما الهام می‌شد که نیاکان آنها از چه تکنولوژی استفاده کرده‌اند که با وجود سالیان دراز و باد و طوفان هنوز مقاوم مانده است اما وضعیت الان ما به گونه دیگری است.


افشانی ادامه داد: این موارد بیانگر این است که استان خوزستان پیشینه تاریخی درخشانی داشته است.


شهردار تهران خوزستان را نماد همزیستی مسالمت آمیز اقوام خواند و افزود: ایران کلا این‌گونه است و اقوام ایرانی به استثنا مواقعی که حاکمانی می‌خواستند جایگزین حاکمان قبلی بشوند، با یکدیگر درگیری نداشته‌اند.


شهردار تهران همچنین تاکید کرد: بخشی از فرهنگ موسیقی است و موسیقی چه در بخش آئینی و چه در بخش حماسی دارای نقشی فوق العاده‌ای است.


وی با بیان اینکه در این‌گونه مراسم‌ها کسی گوش شنوایی برای سخنرانی ندارد و همه دوست دارند موسیقی گوش دهند، گفت: ما در این مراسم به عینه شادی و نشاط را می‌بینیم و مشاهده می‌کنیم که مردم بدون هزینه خوشحال هستند و ما هم از این خوشحالی، خرسند هستیم.


انتهای پیام/4039


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب