رهبر انقلاب: یک ملت باید دشمن را بشناسد، نقشه دشمن را بداند و خود را در مقابل آن تجهیز کند
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، دشمنشناسی از مفاهیمی است که در آیات و روایات اسلامی مورد توجه قرار گرفته است و بر هوشیاری همیشگی مومن و دشمن شناسی او تاکید شده و تبری از دشمن که لازمه آن دشمن شناسی است در زمره فروع دین قرار دارد.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی بخش زیادی از بیانات حضرت امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری به این موضوع اختصاص داشته است. رهبر انقلاب بارها بر کسب بصیرت، بصیرتزایی و بصیرتافزایی که از ضروریات دشمنشناسی به خصوص در طوفان حوادث هستند تاکید کردهاند. ایشان شناخت انواع و اقسام حیلههای دشمن و معرفی آنها و آگاه کردن ملت را بارها و بارها به مسئولان و مردم گوشزد کردهاند.
«استراتژی دشمن»، «دشمن شناسی»، «نفوذ دشمن»، «بیداری برابر دشمن» و «دشمن درونی و بیرونی» از جمله موضوعاتی است که رهبر معظم انقلاب سالهاست بر آنها تاکید کرده و مردم و مسئولان نظام را نسبت به آنها توجه دادهاند.
اما ایشان طی سه سال اخیر توجه ویژهای به موضوع «نفوذ دشمن» داشته و کلیدواژه «نفوذ» از پرتکرارترین کلیدواژههای مورد استفاده رهبر معظم انقلاب بوده است.
ایشان درباره استراتژی و هدف نفوذ دشمن فرمودند: اینکه افرادی که میتوانند در جامعه اثرگذار باشند، بکشانند به آن سمت مورد نظر خودشان. سمت مورد نظر عبارت است از تغییر باورها، تغییر آرمانها، تغییر نگاهها، تغییر سبک زندگی؛ کاری کنند که این شخصی که تحت تاثیر نفوذ قرار گرفته، همان چیزی را فکر کند که آن آمریکایی فکر میکند. کاری کنند که شما همان جوری نگاه کنی به مسئله، همان جوری تشخیص بدهی که آن مامور عالیرتبه سیا تشخیص میدهد و در نتیجه همان چیزی را بخواهی که او میخواهد. بنابراین خیال او آسوده است بدون اینکه لازم باشد خودش را به خطر بیندازد و وارد عرصه بشود، شما برای او داری کار میکنی. هدف نفوذ این است. نفوذ جریانی، نفوذ شبکهای، نفوذ گسترده؛ نه موردی. اگر این نفوذ نسبت به اشخاصی انجام بگیرد که اینها در سرنوشت کشور، سیاست کشور، آینده کشور تاثیری دارند، شما ببینید چه اتفاقی میافتد؟ آرمانها تغییر پیدا خواهند کرد، ارزشها تغییر پیدا خواهد کرد، خواستهها تغییر پیدا خواهد کرد، باورها تغییر پیدا خواهد کرد. (۱۳۹۴/۹/۴)
انتهای پیام/4071
انتهای پیام/