تیم ملی شنا شانس کسب مدال در جارکاتا را دارد
به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، علیرضا یاوری شناگر جوان اصفهانی که از نونهالی ورزش شنا را آغاز کرده و توانسته در ردههای سنی مختلف صاحب مدالهای مختلف کشوری شود، با کسب مدالهای طلا در ماده 100 متر پروانه و دو نقره در مادههای 100 و 200 متر آزاد رقابتهای شنای انتخابی المپیک تایلند گام بلندی به سوی مدالهای آسیایی و جهانی برداشته است. او یکی از چهار شناگر اعزامی ایران به بازیهای آسیایی 2018 جاکارتا است و تلاش خواهد کرد تا در این رقابتها دست به کار بزرگی بزند. یاوری در گفتگویی که با ما داشت از برنامههایی که برای موفقیت در اندونزی دارد سخن گفت.
*در آستانه اعزام به بازیهای آسیایی هستید. کیفیت اردوهایی که تا به امروز داشتید، رضایتبخش بوده است؟
-من به دلیل آنکه در رقابتهای المپیک جوانان شرکت کردم و بعد از آن هم امتحان کنکور داشتم فرصت زیادی نداشتم تا به صورت مستمر در اردوهای تیم ملی کنار سایر شناگران اعزامی باشم. با این حال باید به این مسئله اشاره کنم که کیفیت اردوها از زمان حضورم رضایتبخش بوده است. متاسفانه ما کمی دیر استارت اصلی را زدیم اما باز هم تلاشها بر این بوده که در تمرینات رکوردها را بهتر از قبل کنیم.
*موفقیت در انتخابی المپیک در تایلند امیدواری به علیرضا یاوری برای درخشش در بازیهای آسیایی را افزایش داده است. تا چه اندازه امیدوار هستی که در مرحله فینال حضور پیدا کنی؟
-من در مادههای 100 متر پروانه و 200 متر آزاد برای تیم ملی شنا خواهم کرد اما امیدی به حضور در فینال ندارم. مهدی انصاری، بنیامین قرهحسنلو و سینا غلامپور دیگر نفرات تیم ملی هستند که در مادههای 50 و 100 متر کرال سینه و 100 متر پروانه حضور دارند ولی ما در هیچ مادهای شانس آنچنانی برای حضور در فینال را داریم. بخت اصلی ما در بخش تیمی است که در ماده چهار در 100 متر آزاد رکورد بسیار خوبی داریم و قطعا به فینال میرویم. در این مرحله هم اگر خوششانس باشیم این احتمال وجود دارد که به مدال برنز برسیم.
*چگونه این احتمال وجود دارد که ما بتوانیم در شنای تیمی بازیهای آسیایی مدال بگیریم؟
-بهترین رکوردی که تیم ما به ثبت رسانده، تنها یک ثانیه با رکورد ثبت شده رتبه سوم فاصله دارد. ما اگر خوششانس باشیم که رقبا دچار اشتباه شوند و عملکرد همیشگی را نداشته باشند، به مدال میرسیم. اگر هم مدال نگیریم باز هم موفق شویم تا رکوردی که در تمرینات زدهایم را به ثبت برسانیم، رکورد ایران را ارتقا دادهایم.
*راهی وجود دارد که در فرصت باقیمانده این فاصله یک ثانیهای جبران شود تا مدال ایران حتمی شود؟
-زمان کمی تا شروع مسابقهها باقیمانده و به طور حتم نمیتوان انتظار داشت تا چنین فاصلهای جبران شود. کسانی که اصولی شنا کردهاند، میدانند کاهش زمان در شنا در درازمدت میسر است. اگر حواسمان را پرت نکنند و ما بتوانیم بهترین عملکردمان را ارائه کنیم، شاید اتفاق غیرمنتظرهای رخ دهد و مدال بگیریم. در غیر اینصورت کسب مدال غیرممکن است چون فاصله یک ثانیه در زمان باقیمانده از بین نمیرود.
*این امید وجود دارد که ایران در بازیهای المپیک 2020 توکیو با سهمیه وایلدکارت شرکت نکند و امتیاز ورودی را به صورت مستقیم بگیرد؟
-من در خصوص المپیک نمیتوانم نظر خاصی بدهم ولی این قول را میدهم که اگر حمایتهای مستمری از ما صورت بگیرد در بازیهای آسیایی 2022 در بخشهای انفرادی و تیمی مدال میگیریم. شناگران تیم ملی ایران نیاز دارند تا به اردوهای خارجی بروند و در آنجا با رقبا تمرین کنند. وقتی ما با شناگرانی که رکوردشان دو ثانیه از ما پایینتر است تمرین میکنیم و حتی با آنها مسابقه میدهیم، ناخواسته انگیزهمان مضاعف میشود. وقتی مهدی انصاری و سینا غلامپور در اردوی ارتفاع سطح ارمنستان شرکت میکنند و اکسیژنرسانی به خون آنها بهتر میشود، پس این اتفاق برای سایر شناگران هم رخ میدهد و ما میتوانیم با حضور در چنین اردوهایی رکوردهای بهتری را ثبت کنیم.
انتهای پیام/4048
انتهای پیام/