رادمنش به سراغ نمایش «آرش کمانگیر» رفت
علیمحمد رادمنش در گفتوگو با خبرنگار تئاتر خبرگزاری آنا، درباره نمایش «آن بیستوسه نفر» گفت: من و همسرم به صورت تک نفره این نمایش را اجرا میکنیم. سال گذشته این نمایش 200 اجرا در مدارس مختلف داشته است و بعضی روزها 5 اجرا در مدارس کرمان و استانهای دیگر داشتیم و همچنین در پایتخت اجراهای زیادی انجام شده است.
این کارگردان تئاتر درباره تأثیرات تئاتر بر مخاطبین افزود: همیشه نمایشنامههایی را انتخاب کردم که تماشاگر دوست داشته باشد و همیشه خودم را در زاویه دید تماشاگر قرار دادم. در مورد موضوع دفاع مقدس و رشادتهای شهدای دوران جنگ همیشه به دنبال موضوعهایی بودم که برای مردم ملموس باشد تا اینکه نمایشی خداگونه اجرا کنم.
وی اضافه کرد: همیشه گفتهاند هیچ چیز تکاندهندهتر از خود حقیقت نیست و در این راستا زاویه دید نمایش «آن بیستوسه نفر» از دید یک شخصیت روستایی است که چگونه وارد جبهه شده است.
رادمنش درباره ویژگیهای تئاتر خیابانی اظهار کرد: تئاتر خیابانی کهنترین و پیشروترین نوع تئاتر در جهان است، برای اجرای تئاتر خیابانی باید از نهایت نورپردازی، اجرا و ... در نمایش یک تئاتر خیابانی عظیم استفاده کنیم؛ تئاتر خیابانی حتی میتواند سینما را در خود حل کند اما تئاتر صحنهای هنوز به این قابلیت نرسیده است. حتی نظریهپردازان طراز اول دنیا هم نظراتشان در مورد تئاتر خیابانی بوده است.
این کارگردان تئاتر درباره برنامه آینده خود گفت: اثری بسیار قابل تأمل دارم؛ نمایش «آرش کمانگیر» اثر بعدی من است و از منابع و اسناد گویا و واضح برای ساخت این نمایش استفاده شده است و این تئاتر نشانگر مردان و زنان رشادتطلب کشور ایران در کل تاریخ است و امروزه ما به این نمایشنامهها بیشتر احتیاج داریم.
وی تصریح کرد: وضعیت تئاتر خیابانی هر کشور برگرفته از فرهنگ و اقتصاد آن کشور است، مگر اینکه هنرمندان، فداکاری کنند و خودشان را خرج کنند ولی این دولتها هستند که باید تئاتر را مورد حمایت خود قرار دهند ولی اگر این بخش نباشد تئاتر زنده نمیماند مگر به صورت کوتاهمدت.
انتهای پیام/
انتهای پیام/