راهاندازی مرکز بینالمللی مشترک دانشگاه جامع علمی کاربردی با یکی از کشورهای اروپایی
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، محمدحسین امید در نشست خبری با خبرنگاران استان اردبیل اظهار کرد: سیاست دانشگاه جامع علمی کاربردی توجه به مراکز نوآوری درکنار مراکز رشد بوده و در سال جاری به بیش از 60 مرکز نوآوری مجوز داده شده که در حوزه انتقال فنآوری در حال فعالیت هستند.
وی با اشاره به اینکه به برگزیدگان حوزه کارآفرینی مشاورههای لازم برای تبدیل ایدهها به محصولات و راهاندازی کسب و کار داده میشود، افزود: در تلاش خواهیم بود تا تسهیلات مناسبی به مراکز نوآوری ارائه شود و با صندوقهای مالی نیز مذاکراتی انجام شده تا دانشآموختگان در این مراکز بلافاصله در شرکتهایی که در حال فعالیت هستند از خدمات مورد نیاز بهرهمند شوند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی بیان کرد: در برخی از مراکز استانهای غربی پذیرش دانشجو از دیگر کشورها آغاز شده و برای افزایش فعالیتها در حال انعقاد قراردادی نیز با دانشگاه بصره عراق خواهیم بود، همچنین در مرکز خراسان جنوبی نیز مذاکراتی برای پذیرش دانشجویان افغانستانی انجام پذیرفته است.
امید یادآور شد: اولین مرکز بینالمللی مشترک دانشگاه جامع علمی کاربردی با یکی از کشورهای اروپایی که جزئیات آن به زودی رسانهای خواهد شد، راهاندازی میشود تا آموزشهای مهارتی در سطح بینالمللی ارائه شده و از فرصتهای شغلی موجود در کشورهای متقاضی به خوبی بهره گرفته شود.
اشتغال به کار بیش از ۷۰ درصد دانشآموختگان دانشگاه جامع علمی کاربردی
امید در خصوص میزان بیکاری در بین دانشآموختگان دانشگاه جامع علمی کاربردی به دلیل برخورداری از فنون مهارتی و عملی کمتر از دیگر دانشگاههای کشور است، اظهار کرد: با درنظر گرفتن تمامی دانشجویان پذیرش شده در دانشگاه جامع علمی کاربردی که پیش از ورود به این دانشگاه نیز دارای شغل بودند، بیش از 70 درصد پذیرششدگان این دانشگاه دارای کار اعلام شد.
انتهای پیام/
انتهای پیام/