هشدار فرمانده ناجا به خودروسازان/ سیستم ایمنی خودروها باید استاندارد باشد
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا، سردار حسین اشتری فرمانده نیروی انتظامی در اولین نشست فصلی مدیران ستادی و رؤسای پلیسراه و راهور ناجا با بیان اینکه باید سهم هر کدام از دستگاهها در کاهش تصادفات مشخص شود، اظهار کرد: با صراحت و با قاطعیت میگویم که باید سهم هر کدام از دستگاهها را دنبال کنیم، اگر خودروساز ایمنی و استاندارد لازم را ندارد و خودرو مشکل ایمنی دارد، باید ابلاغ و اعلام کرده و از استفاده خودرو در کشور جلوگیری کنیم.
فرمانده نیروی انتظامی ادامه داد: استانداردها باید رعایت شود وگرنه ناجا مانع میشود که خودرو در دست مردم قرار گیرد؛ سیستمهای ایمنی خودرو باید استانداردها لازم را داشته باشد.
وی با اشاره به حوزه جادهها توضیح داد: استانداردسازی جادهها و رفع نقاط حادثهخیز باید لحاظ شود؛ در گذشته ۸ هزار نقطه حادثهخیز داشتیم که هماکنون از تعداد آنها کاسته شده اما به جادههای روستایی و فرعی کمتر توجه شده، درحالیکه هماکنون بیشتر سفرها به سوی مناطق فرعی و روستایی متمرکز شده است.
اشتری از رؤسای پلیسراه و راهور خواست که ایمنسازی نقاط حادثهخیز را از وزارتخانههای مربوط ازجمله وزارت راه مطالبه کنند و هر استانی در محدوده خود این نقاط را مشخص کرده و به استاندارد و فرماندار اعلام کنند؛ ما هم به وزارتخانه و دولت اعلام کرده و پیگیریهای لازم را انجام میدهیم.
فرمانده ناجا تصریح کرد: ما برای رسیدن به این هدف باید مسئولسازی کنیم و این قضیه را پیگیری خواهیم کرد؛ چراکه جان مردم، انسانها و خانوادهها برای ما ارجح است و باید سفری امن را برای آنها مهیا کنیم؛ اینکه مکاتبه شود کافی نیست باید پیگیری کرد و به مسئول بالاتر هم ارجاع کرد؛ نباید متوقف شد.
وی افزود: چند سال است نقاط حادثهخیزی داریم اگر اراده محکمی باشد این موضوع حل میشود، باید زمانی مشخص شود و طبق برنامه اعلام کنند که چه موقع برطرف خواهد شد.
برخورد قاطع پلیس با هر نوع هنجارشکنی در داخل خودرو
وی به اجرای قانون مقتدرانه، مهربانانه و عادلانه اشاره کرد و گفت: ماموران پلیس راه و راهور باید اقتدار توآم را رافت و مهربانی داشته باشند.
فرمانده نیروی انتظامی به برخورد با هنجارشکنی در خودروها پرداخت و تصریح کرد: برخورد با ناهنجاریهایی که در درون خودرو است براساس قانون بر عهده ناجا و پلیس راهور است که باید با آن برخورد شود.
اشتری عنوان کرد: برخورد با آلودگی صوتی، بیحجابی، مزاحمین نوامیس، سرعتهایی که باعث رعب و وحشت مردم میشود بر طبق قانون بر عهده پلیس است؛ پلیس راهور در یک جاهایی باید شماره آنها را بردارد و در یک مواردی خودروها را متوقف کند. اگر نتوانستید خودرو را متوقف کنید نگران نباشید چرا که سیستم پلیس اینقدر پیشرفته است که با یادداشتکردن شماره آن میتوانید بعدا آن را پیگیری و متوقف کنید.
وی گفت: باید از دور دور کردن خودروها جلوگیری شود، سکنه یک محل و کاسبان آن را شاکی میکنند، سر و صدا و ترافیک میکنند. بیخود کردهاند، حق ندارند چنین کاری کنند و پلیس باید با آنها برخورد کند.
فرمانده ناجا تصریح کرد: برای ما فرقی ندارد که خودرو چه باشد، داخلی باشد یا خارجی، گران قیمت باشد یا ارزان قیمت، ما با هر تخلفی برخورد خواهیم کرد.
وی در خصوص شیشه دودی توضیح داد: باید یک معیاری مشخص شود، خودرویی که داخلش دیده نشود باعث ناامنی برای مردم خواهد شد؛ درخصوص خودروهای خارجی نیز باید فکری شود، از وزارت صنعت پیگیری کنید؛ در خصوص خودروهای داخلی نیز استاندارد رعایت میشود اما برخی رانندگان خودشان شیشهها را با درصد بالاتری دودی میکنند.
فرمانده نیروی انتظامی خاطرنشان کرد: بستن سابها و سیستمهای صوتی از طریق پلیس اماکن و همکاری اصناف مرتفع شد، باید در خصوص شیشه دودی نیز اینچنین شود.
انتهای پیام/