دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
31 خرداد 1397 - 13:26
لاریجانی در جمع خبرنگاران:

الحاق ایران به کنوانسیون CFT را طبق نظر رهبری در مجلس پیگیری خواهیم کرد

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره با تاکید مقام معظم رهبری بر لزوم توجه به معاهدات و کنوانسیون‌ها گفت: در خصوص الحاق ایران به کنوانسیون مبارزه با تامین منابع مالی تروریسم حتماً این مسئله را با ایشان در میان می‌گذاریم، ما در این رابطه نظر کامل ایشان را گرفته و براساس تدابیری که معظم له داشته باشند در مجلس پیگیری خواهیم کرد.
کد خبر : 288425

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی پیش از ظهر امروز در حاشیه ششمین اجلاس شورای عالی استان‌ها که در محل مجلس قدیم برگزار شد، در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه با توجه به بیانات رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه معاهدات و کنوانسیون‌ها باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد، آیا ممکن است موضوع الحاق ایران به کنوانسیون مبارزه با تأمین مالی تروریسم مسکوت بماند و یا قانون جدیدی در این باره وضع شود، اظهارداشت: ما حتماً این مسئله را با ایشان در میان می‌گذاریم.


وی افزود: ما در این رابطه نظر کامل ایشان را گرفته و براساس تدابیری که معظم له داشته باشند در مجلس پیگیری خواهیم کرد.


رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه تاکید کرد: برای منابع پایدار شهرداری‌ها پیشنهادی داده‌ایم همچنین ساز و کارهایی که در شرایط فعلی منابعی برای آنها خلق شود باید شهرداری‌ها از آنها بهتر استفاده کنند.


وی ادامه داد: درباره اینکه آیا فضای مدیریتی شوراها را علاوه بر شهرداری‌ها در جاهای دیگر هم بگسترانند احتیاج به قانون‌گذاری دارد و ما پیگیر این مسئله هستیم تا فعالیت شوراها و شوراهای استان‌ها افزایش پیدا کند.


لاریجانی ادامه داد: اصل موضوعی که مطرح است این است که طرح یک نظام یکپارچه مدیریتی در مجلس مطرح شده است که در حال بررسی در کمیسیون‌ها است.


رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: دلیل اینکه این مسئله خیلی زود انجام نمی‌شود این است که به خاطر تفسیر متفاوتی که در این رابطه وجود دارد و شورای نگهبان با توجه به اینکه مفسر قانون اساسی است تفسیری در مورد حوزه کاری شوراها دارد همچنین در خصوص جایگاه وزرا هم نظرات خاصی دارد بنابراین شاید اکنون با این تفسیر نشود نظام جامعی برای حوزه‌های مختلف مدیریتی کشور و شوراها ایجاد کرد ولی در مورد شهرداری‌ها امکان‌پذیر است.


وی همچنین یادآور شد: اما انگیزه برای اینکه این تمرکز در امور دیوانی شکسته شود و به سمت استان‌ها و شهرها برود وجود دارد، شاید یکی از این راه‌ها این باشد که ما موقتاً با ساز و کاری در شرایط فعلی قدرت شوراها را در شهرها بست دهیم و بعد نتیجه آن را ببینیم و اگر موفقیت‌آمیز بود راه حل قانونی برای آن پیدا کنیم.


انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته