دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
08 اسفند 1396 - 10:25
عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران:

تحقیق و تفحص از موسسه همشهری آغاز شد

عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران گفت: استخدام‌های غیر قانونی در موسسه همشهری و دریافت حقوق و مزایا بدون حضور مستمر در این موسسه از جمله عوامل رقم زدن این درخواست است.
کد خبر : 263900

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، حجت نظری در چهل و نهمین جلسه علنی شورای شهر تهران در رابطه با دستور جلسه تحقیق و تفحص در عملکرد مالی و اجرایی موسسه همشهری در فاصله سال‌های 84 تا 96 اظهار کرد: دلایل ارائه طرح تحقیق و تفحص ضرورت شفاف‌سازی کارنامه عملکرد اجرایی به ویژه با توجه به عدم ارزیابی‌های عملکردی در گذشته طی سال‌های 84 تا 96 است. در همین راستا ضرورت شفاف‌سازی کارنامه عملکرد مالی موسسه همشهری طی دوره یاد شده و ابهام در ضرورت و چگونگی استخدام‌های سال 1395 در موسسه همشهری مورد توجه است.


وی با بیان اینکه ارائه طرح تحقیق و تفحص توسط اعضای متقاضی خانم‌ها الهام فخاری، زهرا صدراعظم نوری و ناهید خداکرمی و آقایان محمدجواد حق‌شناس، مرتضی الویری، حجت نظری، حسن خلیل‌آبادی، مجید فراهانی و علی اعطا به هیات رئیسه شورا در تاریخ 19 مهر ماه سال 96 ارائه شده است.


نظری ادامه داد: همچنین در تاریخ 23 آبان ماه سال 96 مکاتباتی با آقای حاجی مدیر عامل موسسه همشهری مبنی‌بر ارسال اطلاعات و اسناد عملکرد همشهری به کمیسیون فرهنگی و اجتماعی انجام شد که بر همین اساس پس از ارائه مراحل قانونی مورد نظر از آقای حاجی گزارشی تکمیلی درباره عملکرد موسسه شامل اطلاعات مربوط به میزان اثربخشی نشریات همشهری دلایل استخدام فوری در سال 95، چگونگی واسپاری آگهی موسسه همشهری، قرارداد و کیفیت توزیع همشهری و محصولات آن، دلایل خرید چاپخانه و بررسی قیمت‌گذاری آن ،تراز مالی و نحوه هزینه کرد موسسه، چگونگی تعیین حقوق و دستمزد مدیران عالی و میانی موسسه مورد سوال قرار گرفت و در نهایت در تاریخ 26 دی ماه از آقای حاجی برای شنیدن گزارش طرح تحقیق و تفحص دعوت به عمل آمد و در تاریخ 8 بهمن ماه از شهردار تهران آقای نجفی مبنی‌بر استماع نظراتشان در خصوص محورهای تحقیق و تفحص از موسسه همشهری دعوت شد.


عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران با اشاره به برخی از موضوعات مطرح درباره موسسه همشهری گفت: تبدیل وضعیت 4 نفر از پرسنل شرکت همشهری از قراردادی رسمی بر خلاف دستورالعمل شهردار وقت تهران در تاریخ 4 آذرماه سال 95 از حیث دارا نبودن شرایط و سوابق خدمتی و همچنین جذب و انعقاد قرارداد با دو نفر از بازنشستگان صندوق بازنشستگی کشور از سال 89 تا سال 96 و انتصاب آنها به پست‌های معاونتی از جمله این موضوعات است.


نظری ادامه داد: یکی از کارمندان موسسه همشهری که از سال 91 برای ادامه تحصیل در خارج از کشور به سر می‌برد در سال 93 طی نامه‌ای به مدیرعامل شرکت به لحاظ اتمام مدت مرخصی بدون حقوقش در مرداد ماه سال 93 و عدم امکان بازگشت حضوری به کار تقاضای تبدیل وضعیت دور کاری کرده است. که با تقاضای دورکاری وی از تاریخ اول شهریور ماه سال 93 موافقت شده است لذا علی‌رغم عدم حضور وی در کشور از آن تاریخ تا سال 95 بر اساس احکام کارگزینی صادره به وی به عنوان کارمند موسسه همشهری و با پست دبیر سرویس همشهری آنلاین ماهیانه حقوق و مزایا پرداخت شده است. مضافا 4 نفر دیگر نیز با توجیه انجام دورکاری و به رغم عدم حضور مستمر حقوق و مزایا دریافت کردند به علاوه برخی از کارمندان شرکت همشهری در سال 90، 19 نفر، 91، 30 نفر، 92، 33 نفر، 93، 54، 94، 35 نفر، 95، 51 نفر و 96، 47 نفر علی‌رغم عدم حضور مستمر در محل کار حقوق و مزایای کامل ماهیانه دریافت کردند.


عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران با بیان اینکه در خصوص آخرین قرارداد خدماتی و تامین نیروی انسانی منعقد میان شرکت همشهری با شرکت کارگستران میثم (پیمانکار) اشکالاتی وجود دارد، گفت: عدم رعایت آیین‌نامه معاملاتی در انعقاد قرارداد با شرکت خدماتی کارگستران میثم از سال 90 تا 96، عدم کسر حسن انجام کار ماهیانه 10 درصد از شرکت پیمانکار، عمد ارائه مستندات مفاساحساب مالیاتی در تمدید قراردادهای سنواتی با شرکت پیمانکار که موجب فرار مالیاتی پیمانکار شده است از جمله این موضوعات است.


وی در پایان تاکید کرد: استخدام 16 نفر به عنوان مشاور مدیرعامل طی سال‌های 1390 الی 96 بدون کارکرد مشخص و بدون مجوز قانونی و بر خلاف ساختار سازمانی شرکت همشهری که هزینه 1500000000 تومان را به شرکت همشهری تبدیل کرده است از جمله مواردی است که در خواست طرح تحقیق و تفحص در عملکرد مالی و اجرایی موسسه همشهری را رقم زده است.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب