دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رئیس پژوهشکده پولی و بانکی:

حمایت بانک‌ها از استارت‌آپ‌ها کافی نیست/ تقویت سیستم‌های نظارتی رگولاتوری، تقلب و مبارزه با پولشویی

رئیس پژوهشکده پولی و بانکی از اقدامات گسترده ایران در مبارزه با پولشویی خبر داد و گفت: سیستم‌های نظارتی رگولاتوری، تقلب و مبارزه با پولشویی باید مورد حمایت بانک‌ها و نهادهای نظارتی قرار گیرند.
کد خبر : 251907

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری آنا، علی دیواندری رئیس پژوهشکده پولی و بانکی در نشست خبری خود با خبرنگاران گفت: یکی از مباحث عمومی در حوزه بانکداری، پول‌های رمزنگار بوده که در کنار بلاک‌چین‌ها مطرح شده و همین موضوع فضای بانکی را تحت تاثیر خود قرار می‌دهند بنابراین درصدد آن هستیم تا با بررسی تمام ابعاد این موضوع،‌ در مسیری صحیح گام برداشته شود.


وی با اشاره به اینکه نوآوری، بازیگران جدید و کارایی در کسب‌وکارهای جدید از لازمه‌های نظام بانکداری نوین است، ادامه داد: در گردهمایی خبرگان حوزه بانکداری الکترونیک، نوآوری و کارایی بازیگران جدید در نظام بانکداری مورد بررسی قرار می‌گیرد چراکه این فاکتورها جزو روندهای کلان تحولات بانکداری الکترونیک بوده و در کنار آن، رویکرد جدید کسب و کار مالی با توجه به جایگزینی بانکداری دیجیتال با سنتی نیز مدنظر قرار می گیرد.


دبیر هفتمین همایش سالانه بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداختی افزود: از سوی دیگر، محورهایی همچون کسب‌و‌کار خدمات مالی و بحث بانکداری از دیگر موضوعات قابل تامل در این همایش بوده که بر این اساس مدل‌های کسب و کار جدید و همچنین خدمات پرداخت بررسی می‌شوند.


وی تصریح کرد: بررسی سیستم‌های نظارتی رگولاتوری، تقلب و مبارزه با پولشویی نیز از دیگر موارد این همایش بوده زیرا اکنون اغلب بانک‌های کشور واحد کامپلاینس دارند ولی باید مورد حمایت قرار گیرند؛ البته در کشور نیز در این زمینه کارهای زیادی در دستور کار قرار دارد.


به گفته دیواندری، نخبگان عرصه بانکداری الکترونیک از شرکت‌هایی همچون مکنزی و نیز آینده پژوهان عرصه بانکداری الکترونیک در دنیا به ایران خواهند آمد و تجربیات خود را در اختیار سایر شرکت‌ها قرار می‌دهند.


وی با بیان اینکه حمایت از استارتاپ‌ها از سوی شرکت‌های فعال در حوزه بانک‌مرکزی عملا آغاز شده تاکید کرد: بانک مرکزی و شرکت‌های اطراف آن علاقمند به حمایت از ایده‌های برتر هستند و الان هم حمایت صورت می گیرد، ولی کافی نیست.


به گفته دیواندری، در همایش بانکداری الکترونیک که دوم و سوم بهمن ماه برگزار می شود، تلاش داریم حوزه های سیاستگذاری و تحولات حوزه بانکداری الکترونیک را بررسی کنیم.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب