ارجاع ندادن پاسخ شهرداری به کمیسیونهای شورا، دور زدن آنهاست
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، رحمتاله حافظی در جلسه امروز شورای شهر تهران در بررسی «لایحه پیشنهاد تامین اعتبار مورد نیاز اجرای پروژههای آب و فاضلاب شهر تهران» به سه مغایرت این لایجه با دستورالعمل نحوه اداره جلسات به تاریخ 19 اردیبهشت سال 92 اشاره و اظهار کرد: در ماده 6 این دستورالعمل، بند 2 آمده است: «پیشنهادهای نهادهای عمومی و دستگاههای اجرایی از طرف عالیترین مقام دستگاه یا نهاد ارایه میشود» که این موضوع در لایحه مذکور رعایت نشده است؛ به طوری که باید لایحه توسط وزیر نیرو به رئیس شورا ارجاع داده میشد اما توسط مدیرعامل آبفای استان تهران به رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورا ارجاع شده است.
وی ادامه داد: در تبصره یک ماده 11 دستورالعمل نیز قید شده است: «به تشخیص رئیس شورا طرحها یا لوایحی که موضوعات مختلفی دارد، به کمیسیونهای اصلی و فرعی ارجاع میشود. کمیسیون فرعی ظرف حداکثر دو هفته گزارش خود را به کمیسیون اصلی با هیات رئیسه ارسال میکند تا مجموعا به انضمام گزارش کمیسیون اصلی برای طرح در جلسه علنی شورا تقدیم شود.» این در حالیست که لایحه مذکور به کمیسیونهای فرعی ارجاع داده نشده است و نظر کمیسیونهای فرعی را نیز ندارد.
رئیس کمیسیون سلامت، محیطزیست و خدمات شهری شورای شهر تهران با اشاره به تبصره ماده 14 که اعلام میکند: «در هر صورت گزارش کمیسیونها در طرحهای عادی و فوریتدار قبل از طرح در شورا در اختیار شورا قرار میگیرد»، تاکید کرد: این لایحه قبل از ارائه در صحن در اختیار اعضای شورا قرار نگرفته است تا کمیسیونها در جریان مساله باشند. از این رو لازم است لایحه برای بررسی در اختیار کمیسیونهای فرعی و اصلی قرار گیرد تا علاوه بر جمعبندی نسبت به لایحه، اعضا مطالعهای نسبت به آن داشته باشند.
وی همچنین در بررسی «لایحه تفریغ بودجه سال 1392 شهرداری تهران» اظهار کرد: گزارش تفریغ بودجه سال 92 توسط حسابرس شورا تنظیم و در تاریخ 8 بهمن سال گذشته به شهرداری ارجاع شد و شهرداری نیز پاسخ گزارش حسابرس را در 8 اسفندماه به شورا ارسال کرد.
حافظی با اشاره به اینکه پاسخ ارائه شده در تاریخ 28 اردیبهشت ماه امسال توسط ریاست شورا به کمیسیون برنامه و بودجه ارسال شده است، گفت: در نهایت پاسخ بدون ارجاع به کمیسیونهای شورا در دستور جلسه امروز قرار گرفته است. این رویه دور زدن کمیسیونها است و عدم ارجاع به کمیسیونها پذیرفتنی نیست.
رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران پیشنهاد کرد: این موضوع از دستور جلسه شورا خارج شود و دو هفته به کمیسیونها فرصت داده شود تا پاسخ شهرداری مورد مطالعه قرار گیرد در صورتی که پاسخ ارائه شده قابل پذیرش باشد، تشکر خواهد شد و اگر قابل پذیرش نباشد تکالیف جدیدی به شهرداری ابلاغ میشود.
انتهای پیام/