نشست کارشناسی تدوین «برنامه جامع کنترل کیفی رودخانه زاینده رود» برگزار شد
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اصفهان در این نشست گفت: مدیریت کیفی آب رودخانه زایندهرود بین بخشی است که باید با مشارکت و همراهی همه ذینفعان تهیه شود و اگر مشارکت، همت و اراده جمعی وجود نداشته باشد، این طرح با موقفیت به پایان نخواهد رسید.
حمید ظهرابی با بیان اینکه بین کیفیت و کمیت آب ارتباط وجود دارد، افزود: باید برنامههایی که ارائه میشود به هم ربط داشته باشد تا بتوان در زمینههای مختلف موفقتر عمل کرد و با توجه به کیفیت و کمیت آب در طول مسیر رودخانه به دنبال راهکارهایی باشیم که به بهترین شکل از آن بهرهبرداری شود.
وی ارتباط بین آبهای زیرزمینی و سطحی را مهم عنوان کرد و افزود: آنقدر ارتباط آبهای سطحی و زیرزمینی در حوزه زایندهرود زیاد است که نمیشود این دو حوزه را از هم جدا و هر کدام را در بخش مجزا بررسی کرد. بنابراین مسئولان هر کدام از این بخشها باید با شناسایی وظایف خود به درستی گام بردارند و برنامهها و وظایفی که ارائه میدهند بر پایه مشارکت و توان هر بخش باشد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اصفهان، همچنین بر لزوم مشاوره توسط یکی از مراکز علمی و دانشگاهی استان همراه با گردآورری اطلاعات تاکید کرد و گفت: تلاش ما این است این طرح به صورت علمی و کارشناسی در فرصت تعیین شده به اتمام برسد.
ظهرابی نقش شورای مدیریت یکپارچه در حوزه زاینده رود را مهم دانست و افزود: در این راستا باید برنامههای سایر دستگاهها شناسایی و با حمایت دولت، استانداری و استان چهارمحال و بختیاری تقویت و اجرایی شود.
گفتنی است که در این نشست نمایندگان ۱۸ دستگاه و نهاد به بیان دیدگاهها، نظرات کارشناسی و برنامههای خود در ارتباط با تدوین طرح کنترل کیفی رودخانه زایندهرود پرداختند.
انتهای پیام/