دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

خطری نهفته در گوشت‌های تازه‌

رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران گفت: همه گوشت‌های وارداتی از کشور‌های دیگر با اصول شرعی ذبح، و سلامت آن‌ها بار‌ها بررسی می‌شود.
کد خبر : 229945

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر آنا، محمد حسین عزیزی گفت:گوشت‌های وارداتی از کشور‌هایی نظیر ارمنستان، قرقیزستان و استرالیا تحت شرایط خاص و کنترل شده وارد کشور می‌شوند و در طی بررسی‌های متعدد سلامت آن‌ها تائید و وارد بازار مصرف می‌شود.


وی افزود: تاکنون مشکل جدی در خصوص آلودگی وعدم سلامت گوشت‌های وارداتی وجود نداشته است براین اساس نظارت‌های بهداشتی به طور دقیق انجام شده و ذبح دام توسط هیئت ایرانی در کشور‌های صادر کننده گوشت به صورت شرعی انجام می‌شود.


رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران خاطر نشان کرد: انتقال گوشت‌های صادراتی از کشور‌های همسایه، توسط خودرو‌های مجهز به سردخانه و از کشور‌هایی نظیر استرالیا توسط کشتی به کشور صورت می‌گیرد. این در حالی است که به علت طولانی بودن مسافت انتقال گوشت‌ها به کشور، برای چندمین بار سلامت گوشت‌ها بررسی و مورد آمایش قرار می گیرد.


وی عنوان کرد: بنا بر دستورالعمل‌های موجود، امعاء و احشاء دام‌های ذبح شده در کشور‌های صادر کننده به هیچ عنوان وارد کشور نمی شود چرا که این محصولات به دمای خاصی برای نگهداری نیاز داشته و قابلیت حمل آن وجود ندارد.


عزیزی در پایان اذعان داشت: سیاه زخم، تب کریمه کنگو و انواع انگل‌ها از جمله بیماری‌های قابل انتقال از دام است که به منظور جلوگیری از انتقال این بیماری‌ها به انسان، گوشت‌های وارداتی و ذبح کشتارگاه‌ها چندین بار مورد آزمایش قرار می‌گیرند. در این بین انگل‌ها تنها بیماری‌هایی هستند که با وجود بررسی ها، قابل انتقال به انسان هستند.


منبع: میزان


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب