با انتقال پایتخت مشکلی از مشکلات تهران حل نمیشود/ تهران از نظر آب و هوا در مضیقه است
به گزارش گروه اجتماعی آنا، محمد حقانی افزود: در این میان، سوال اساسی این است که آیا در صورت انتقال پایتخت از تهران، تمام مسائل این کلانشهر یک شبه حل میشود یا همچنان باقی خواهد ماند؟
وی با بیان اینکه تهران اکنون از نظر محیطزیست در هر سه عنصر حیاتی آب و هوا و خاک در مضیقه است، اظهار کرد: با توجه به جمعیت 9 میلیون نفری که در تهران اقامت و سکونت دارند، این کلانشهر و شهروندان آن از نظر عناصر اصلی زیستمحیطی در محدودیت قرار دارند.
حقانی با بیان این که باید به دنبال راهکارهای بنیادین برای حل مسائل تهران باشیم و به نظر نمیرسد انتقال پایتخت، راه حل انبوه معضلاتی باشد که تهران با آنها رو به روست و با این اقدام مشکلی از مشکلات این کلانشهر حل نمیشود، تصریح کرد: در یک بازه زمانی میانمدت، باید از نظر جمعیتپذیری از جمعیت روزانه ده و نیم میلیون نفری تهران کاسته شده و سقف جمعیتی این کلانشهر، مورد تجدید نظر قرار گیرد.
رئیس کمیته محیطزیست شورای اسلامی شهر تهران همچنین با تأکید بر این که تهران با توجه به منابع طبیعی و توان زیستمحیطی، بیش از این ظرفیت پذیرش جمعیت را ندارد، تصریح کرد: راهکار تعدیل جمعیت تهران این است که امکانات و پتانسیلهایی که در این کلانشهر وجود دارد را کم و با توجه به طرح آمایش سرزمین و ظرفیتهایی که در سایر نقاط کشور تعریف شده، این امکانات را به آن نقاط منتقل کنیم.
به گزارش آنا، شورای اسلامی شهر تهران در پی موافقت شورای نگهبان با طرح «امکانسنجی انتقال مرکز سیاسی و اداری کشور و ساماندهی و تمرکززدایی از تهران»، نسبت به تشکیل کارگروههای تخصصی به منظور بررسی موضوع انتقال پایتخت اقدام کرده است.
انتهای پیام/