دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
خضری در بازدید از غرفه خبرگزاری آنا خبر داد:

دانش‌آموزان شین‌آبادی چشم انتظار تخصیص بودجه

رئیس کمیته رفاهی و تامین اجتماعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه درمان دانش‌آموزان حادثه دیده شین‌آبادی در داخل و خارج از کشور برعهده دولت است، عنوان کرد: ‌متاسفانه طی دو الی سه سال اخیر سازمان برنامه و بودجه به تعهدات خود عمل نکرده و ما برای درمان دانش‌آموزان چشم ‌انتظار تخصیص منابع مالی مورد نیاز هستیم.
کد خبر : 226049

رسول خضری رئیس کمیته رفاهی و تامین اجتماعی مجلس شورای اسلامی در بازدید از غرفه خبرگزاری آنا در بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا درباره آخرین جزئیات ارائه خدمات درمانی به دانش‌آموزان حادثه دیده شین‌آباد گفت:‌ در این حادثه 28 دانش‌آموز دچار حادثه شدند که متاسفانه 2 نفر از آنان جان باخت و 26 نفر تحت درمان قرار گرفتند. در سال 1395 از وزیر بهداشت و درمان دعوت شد تا به صورت حضوری از دانش‌آموزان شین‌آباد بازدید داشته باشند که در این دیدار بنده پیشنهاد دادم که تعدادی از این دانش‌آموزان برای درمان و جراحی به خارج از کشور اعزام شوند که این امر مورد موافقت وزیر بهداشت قرار گرفت.


وی با تاکید بر اینکه دانش‌آموزان شین‌آبادی به سن بلوغ نزدیک می‌شوند و باید هر چه سریعتر اقدامات درمانی آنها را انجام دهیم، افزود: باید قبل از بلوغ اقدامات درمانی دانش‌آموزان را انجام دهیم تا فرصت طلایی درمان از دست نرود.


خضری در ادامه تصریح کرد: پس از موافقت وزیر بهداشت با حضور اولیای دانش‌آموزان نشستی در وزارت بهداشت تشکیل شد که در این نشست اولیا با اعزام دانش‌آموزان به خارج از کشور مخالفت کردند و پیشنهاد دادند تا تجهیزات و ملزومات مورد نیاز از کشورهای خارجی تهیه و فرزندان‌شان در ایران مورد درمان قرار بگیرند که زمینه اجرای این امر هنوز در کشور به طور کامل محقق نشده است.


خ


رئیس کمیته رفاهی و تامین اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: سازمان برنامه و بودجه باید هر سال یک میلیارد تومان به بیمارستان حضرت فاطمه (س) که زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی ایران است واریز کند اما متاسفانه این مبلغ طی دو الی سه سال اخیر پرداخت نشده است و از آنجایی که دانش‌آموزان شین‌آبادی در این بیمارستان از خدمات وی آی پی باید بهره‌مند شوند این عدم تخصیص بودجه درمان دانش‌آموزان را با مشکل مواجه کرده است.


به گفته وی عدم تخصیص بودجه مورد نیاز به بیمارستان اعتراض رئیس تیم جراحی دانش‌آموزان شین‌آبادی را نیز در پی داشته است اما متاسفانه اعتراضات مثمر ثمر نبوده است.


خضری یادآور شد: بنده با مسئولین وزارت بهداشت جلساتی برگزار کردم و از شخص وزیر درخواست کردم تا سازمان برنامه و بودجه را تحت فشار قرار دهم اما با توجه به پیگیری‌های انجام شده نتایج مورد نظر حاصل نشده است.


وی افزود: این در حالی است که بر اساس مصوبه سال 1391 تمام خدمات درمانی در داخل و خارج کشور برای دانش‌آموزان شین‌آبادی برعهده دولت است بنابراین از دولت انتظار می‌رود نسبت به تامین منابع مورد نیاز هر چه سریعتر اقدام کند.


رئیس کمیته رفاهی و تامین اجتماعی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: البته بنا به خواسته اولیای دانش‌آموزان تعدادی دستگاه تهیه شده و دانش‌آموزانی که نیاز ویژه به جراحی داشتند تحت درمان قرار گرفتند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب