دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
23 مهر 1396 - 15:48
رضایی در بازدید از موسسه آرا:

لیبرال‌ها از طریق برخی دولتمردان عقاید خود را بیان می‌کنند

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه اولین زیرساخت موجود «ذهنیت نخبگان کشور» است، گفت: امروز لیبرالیست‌ها به صورت رایگان و از طریق برخی دولتمردان درحال بیان صحبت‌ها و عقاید خود هستند.
کد خبر : 221848

به گزارش حوزه احزاب خبرگزاری آنا،‌ محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در بازدید از مرکز پژوهشی «آرا» در نشست صمیمی با پژوهشگران این مرکز با تاکید بر اینکه باید به حرکات علمی و پژوهشی سرعت بیشتری بخشید تا به دستاوردهای بزرگ تر رسید اظهار کرد: باید از همه دوستانی که این حرکات پژوهشی و علمی را برای انقلاب رقم زده اند تشکر کرد.


وی افزود: نظام جمهوری اسلامی با موانع بسیار جدی در مقابل خود رو به روست؛ موانعی که تاکنون اکثر انقلاب های قرن 21 را با شکست مواجه کرده است. هیچ انقلابی تا به حال از این موانع جان سالم به در نبرده است. این اتفاق درحالی رخ داده است که انقلاب‌های بزرگی در روسیه، چین، آمریکای جنوبی و... شکل گرفته بود.


دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: در جمهوری اسلامی ایران چند زیرساخت بسیار مهم وجود دارد که هر کدام از آن ها تعداد بسیاری میدان مین را در خودجای داده اند و ما باید بتوانیم از این میدان های مین عبور کنیم.


رضایی با بیان اینکه اولین زیرساخت موجود «ذهنیت نخبگان کشور» است، تصریح کرد: این ذهنیت که دائما از آن تغذیه می شود، به رودخانه ای بسیار عظیمی متصل است و تا دانشگاه های غرب جهان هم امتداد دارد. این اتفاق باعث شده است تا جریان نخبگی در کشور روز به روز موثرتر و تاثیرگذارتر شود.


وی اضافه کرد: شکل گیری ذهنیت نخبگان در ایران، متاثر از ده ها هزار مقاله و ابزار مدیای غرب است که از نظر روانی و تبلیغات به معنای مدیا و از نظر عقلانی و اندیشه ای به معنای نظریه ها و مقالات است.


رضایی گفت: جریان نخبگی و ذهنیت نخبگان ایران، تفکر، نوع باورها و نوع اعتقادات آن ها یکی از زیر ساخت های اساسی پیشرفت ما است که متاسفانه بیشتر آن ها در جهت خلاف جمهوری اسلامی طراحی شده اند.


وی در ادامه گفت: کشور چین زمانی که به عدم موفقیت خود در حرکت خلاف بر جهت رودخانه پی برد، دو قایق ساختند؛ یک قایق را در اقتصاد سرمایه داری و در جهت آن حرکت دادند و قایق دیگر را که ما به آن ابزار سیاسی و نظام کمونیستی می گوییم در خلاف جهت رودخانه حرکت دادند، منتهی در این بین تاکتیک هایی را به کار بردند.


دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: آن‌ها زمانی که به عدم موفقیت خود در کمونیست کردن افراد در بیرون از مرزهای کشورشان پی بردند، تمام تلاش خود را در جهت ثابت ماندن قایق نظام سیاسی خود انجام دادند. من نام این روش را مدل پیوندی گذاشته ام.


فرمانده اسبق سپاه پاسداران با بیان اینکه برخی از کشورها همانند روسیه که نتوانستند به مدل پیوندی برسند، به طورکلی نابود شدند گفت: در نظام جمهوری اسلامی نیز این ایده چینی وجود دارد و برخی از دوستان براین باورند که ایدئولوژی را باید حفظ کرد و در کنار فرهنگ و اقتصاد تبدیل به نظام سرمایه داری کنیم.


رضایی گفت: آن ها نمی‌دانند که کشور چین با توپ و تانک توانست به این هدف خود برسد و زمانی که این اتفاق رخ دهد، دیگر دموکراسی وجود نخواهد داشت.


وی ادامه داد: با وجود شورای نگهبان و احتیاط‌های فراوان در ایران، متاسفانه باید گفت که لیبرالیست‌ها به صورت رایگان و از طریق برخی از دولتمردان ما درحال بیان صحبت‌ها و عقاید خود هستند و این امر به معنای ارائه خود به جامعه ایرانی است.


رضایی تاکید کرد: اگر می‌خواهیم در جهت خلاف رودخانه حرکت کنیم باید بدانیم که اولین زیرساخت ما ذهنیت نخبگان کشور است، این ذهنیت نخبگی یکی از زیرساخت‌هایی است که باید تحت تاثیر و استخدام کشور قرارگیرد تا بتوان از آن بهره برداری لازم را انجام داد. این زیرساخت، یکی از جدی‌ترین زیرساخت‌های موجود در کشور است.


وی دومین زیرساخت موجود در مقابل کشور را «آموزش، پرورش و تربیت نیروی انسانی» نام برد و گفت: سالانه هفتاد تا هشتاد هزار نفر از این محیط تربیتی وارد حوض چهار میلیون‌نفری دولت می‌شوند و از آن سو نیز هفتاد تا هشتادهزار نفر از این حوض خارج می‌شوند. تربیت نیروی انسانی که از آموزش و پرورش آغاز می‌شود و در نهایت دانشگاه از آن‌ها نیروی کادر دولت را می‌سازد بسیار حائز اهمیت است.


وی خاطرنشان کرد: اگر کشور کره شمالی را در نظر بگیریم، می‌بینیم که این تفکر رهبری و شکل‌گیری فکر از دوران مهدکودک برای فرزندان آغاز و تا دوران دکتری ادامه دارد، آن‌ها از کودکی شکل‌گیری این تفکر را مدیریت نموده‌اند و باورها و ایدئولوژی‌های مدنظر خود را تثبیت کرده‌اند.


رضایی با تاکید براینکه مقابله با رودخانه بزرگ غرب مدل‌های مختلفی را در پیش داشته است، بیان کرد: سومین زیرساخت مهم «ایدئولوژی» است؛ از بیش از یک قرن پیش و تا به امروز، دو نوع ایدئولوژی برای ایران تولید شده است، اولین ایدئولوژی مطرح شده تجددگرایی است که امروزه به غرب‌زدگی افراطی تبدیل شده است و دیگری اسلام انقلابی و اسلام سیاسی است.


وی در ادامه گفت: چهارمین زیرساخت، زیرساخت «اجتماعی» است که نمونه‌های متنوع استفاده از این زیرساخت را در انقلاب اسلامی می‌توان مثال زد. برای مثال لشگرهایی که در استان های مختلف شکل گرفت؛ در نهایت می‌توان گفت که از این زیرساخت بسیار مهم تقریبا هشتاد تا نود درصدش در اختیارما قرار دارد.


رضایی گفت: ما اگر بخواهیم قایق جمهوری اسلامی از این میادین مین عبور کند به شدت نیاز به نهضت فکری، علمی و اندیشه ای داریم که بتواند بر تمامی زیرساخت های مهم تاثیرگذار باشد و بتواند مسیر پیشرفت کشورمان را باز کند.


وی افزود: اگر نگاهی گذرا به تاریخ داشته باشیم، درمیابیم که در زمان انقلاب، ترکیه و کره جنوبی بسیار عقب تر از جمهوری اسلامی ایران قرار داشتند. اینکه چرا امروزه وضعیت متفاوت شده است، تنها دلیلش این است که این کشورها، همانند ایران در زیرساخت های خود دچار مشکل نیستند.


رضایی گفت: اگر بخواهیم روی فعالیت های تاکتیکی تمرکز داشته باشیم، بدون شک این قایق مقداری به جلو حرکت خواهد کرد اما مجددا به جای خود باز می گردد.


وی در ادامه خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران امروزه به شدت نیازمند جهادی علمی است تا بتواند بستر این رودخانه را فراهم کند و قایق موردنظر به اهداف خود برسد. بدون شک اگر این قایق در زمینه اندیشه ای نتواند پشتیبانی های لازم را برای کشور فراهم کند، دیر یا زود تسلیم خواهیم شد.


دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید برمسئله اجتماعی سازی پژوهش، بیان کرد: اجتماعی سازی نه تنها در ایران، بلکه در سرتاسر جهان گستره فراگیری را در علم، فلسفه و تمدن سازی به خود اختصاص داده است.


رضایی تصریح کرد: از همین رو، مسئله اجتماعی سازی و فعالیت های جمعی فراتر از یک روش است، مفاهیم اجتماعی امروزه وارد ابعاد مختلفی خواهد شد و اهمیت بسیاری را به خود اختصاص داده است.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب