توسعه صنایع کوچک و متوسط، ماموریت اصلی اقتصاد دنیا
به گزارش گروه اقتصادی آنا از سازمان ملی بهره وری، رویا طباطبایی یزدی در مراسم افتتاح برنامه بینالمللی دوره بازدید مطالعاتی چندکشوری در زمینه توسعه صنایع کوچک و متوسط، در محل سازمان ملی بهره وری افزود: حرکت برای رشد صنایع کوچک و متوسط در ایران در سال های گذشته پیشرفت قابل توجهی داشته است.
وی تصریح کرد: صنایع کوچک و متوسط کشور در مسیر توسعه خود با فرصت های عالی و در عین حال چالشهایی مواجه شدهاند که مرجع خوبی برای سایر اعضای APO برای بررسی استراتژیها و نقاط قوت آنها خواهد بود.
رئیس سازمان ملی بهرهوری ایران ابراز امیدواری کرد که دستاوردهای این بازدید مطالعاتی در زمینه توسعه صنایع کوچک و متوسط کشورمان، فرصت مناسبی را برای بررسی و به اشتراک گذاری تجارب و دانش مربوطه فراهم سازد.
همچنین «تا تِه یانگ» (Ta-Te Yang)، نماینده و کارشناس بخش صنعت سازمان بهرهوری آسیایی نیز در این مراسم با قدردانی از ایران به دلیل برگزاری و میزبانی این دوره بازدید مطالعاتی چند کشوری گفت: سعی داریم در این مطالعه چند کشوری فرصتهای جدید و مفیدی را در زمینه توسعه صنایع کوچک و متوسط به ویژه با تاکید بر نوآوری و حفظ محیط زیست خلق کنیم.
وی یادآور شد: با برگزاری موفق این بازدید مطالعاتی، فرصت داریم که از سیاستگذاریهای شرکتهای ایرانی مطلع شویم و چشم انداز خوبی را برای فعالیتهای آتی خود کسب کنیم.
این کارشناس سازمان بهره وری آسیایی گفت: هفت شرکت ایرانی در بخش صنایع کوچک و متوسط کارهای انجام شده خود را با ما در میان خواهند گذاشت.
مراسم افتتاح برنامه بینالمللی دوره بازدید مطالعاتی چندکشوری در زمینه توسعه صنایع کوچک و متوسط، امروز شنبه 15 مهرماه با حضور نماینده سازمان بهرهوری آسیایی (APO)، اساتید برجسته و صاحب نام بینالمللی و شرکتکنندگانی ایران و10 کشور آسیایی در محل سازمان ملی بهره وری برگزار شد و تا چهارشنبه، 19 مهرماه با همکاری سازمان ملی بهرهوری ایران و سازمان بهرهوری آسیایی در تهران ادامه دارد.
در این برنامه، اساتید و متفکران کشورهای سنگاپور و تایوان علاوه بر ارایه جدیدترین الگوها در این زمینه، دانش و تجارب خود را با شرکتکنندگان در این دوره که از کشورهای ایران، کامبوج، تایوان، هند، اندونزی، مالزی، نپال، پاکستان، سریلانکا، تایلند و ویتنام هستند به اشتراک می گذارند.
دورههای بازدید مطالعاتی چندکشوری، فرصتی است که سازمان بهرهوری آسیایی (APO) در اختیار کشورهای عضو قرار میدهد تا این کشورها بتوانند ضمن تبادل دانش و تجارب خود، با پیشرفتهای اخیر در زمینههای مربوطه آشنا شده و بهترین تجارب حوزههای خاص مرتبط با نیاز کشورهای خود را مشاهده و بررسی کنند.
انتهای پیام/