علوی: برخی بهدنبال جایگزینی برای من در وزارت اطلاعات هستند/ از راه معصیت نمیتوان نظام را حفظ کرد
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، حجتالاسلام سید محمود علوی عصر امروز در جمع فرمانداران سراسر کشور با اشاره به اینکه رهبری فرمودهاند رای مردم حق الناس است خاطر نشان کرد: خطا در رای مردم قابل گذشت نیست.
وزیر اطلاعات تصریح کرد: ما متأسفانه به وضوح میبینیم مجموعهای که در انتخابات دخالت دارد حالت جهتداری پیدا کرده و با همین ویژگیاش دنبال جایگزینی برای من در وزارت اطلاعات هستند که اهلا و سهلا. ما سلامت انتخابات و رضای خدا را ملاک قرار میدهیم و اجازه نمیدهیم با آبروی افراد بازی شود.
با آبروی افراد بازی نمیکنیم
وی افزود: ما در وزارت اطلاعات صرفا به پرونده گذشته افراد اکتفا نمیکنیم. اکنون یک شورای تعیین صلاحیت تشکیل داده و یک روحانی غیر خطی را مسئول آن کردهایم و به او گفتهایم که جواب در قیامت با خود اوست. ما حتی افراد را برای توضیح درباره عملکرد گذشته آنها دعوت میکنیم چرا که معتقدیم نباید با آبروی افراد بازی کنیم.
علوی با اشاره به تأیید صلاحیت ها در وزارت اطلاعات گفت: بنده به عنوان وزیر اطلاعات به همه همکاران عزیز خود عرض کردم که آنچه را که در پرونده است را ببینند اما به آن اکتفا نکنند چرا که موارد آن پرونده نمیتواند صد درصد آن موضوع را اثبات کند.
وزیر اطلاعات به ذکر مثالی در این زمینه پرداخت و اظهار داشت: در پرونده فردی 13 مورد عامل درج شده بود. بعدها آن پرونده را بررسی کردند و عدم صحت هر 13 مورد تأیید شد. بنده این مطلب را به آقای حجازی در دفتر مقام معظم رهبری رساندم و ایشان گفتند که این مورد چقدر نظیر دارد.
نباید بولتنهایی ایجاد شود و در آنها اخبار نادرست را بنویسیم |
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه حکومت در اسلام ابزاری برای اجرای امور و بهبود وضعیت مردم و تامین امنیت آنها است، خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک حکومت اسلامی مسئولیت سنگینی داشته و در خدمت مردم و برای مردم است. اگر نحوه مدیریت ما به گونه ای باشد که مردم احساس کنند، سایه حکومت بر سر آنها سنگینی میکند، برخلاف مکتب اسلام عمل کرده ایم.
امنیت گورستانی جامعه را به جایی نمیرساند
وزیر اطلاعات همچنین گفت: برای حاکمیت فرهنگ دینی ما نمیتوانیم آرامش مردم را سلب کنیم. بستر رشد فرهنگ دینی، آرامش جامعه است. امنیتی که اسلام برای جامعه میپسندد، امنیت همراه با آرامش، شادابی و سرور است. امنیت گورستانی جامعه را به جایی نمیرساند.
وزیر اطلاعات همچنین با بیان اینکه در نظام اسلامی باید در چارچوب شرع اسلام عمل کنیم، اظهار کرد: کار اطلاعاتی هم باید در چارچوب شرع و حلال و حرام باشد. توهین و دروغ برای وزارت اطلاعات و سایر مسئولان هم حرام است. ما نمیتوانیم به بهانه حفظ نظام وارد حریم خلاف شرع شویم. خود اجتهادی، برای ما حجت شرعی ایجاد نمیکند. نباید بولتنهایی ایجاد شود و در آنها اخبار نادرست را بنویسیم. به این دلیل که از مسئولی خوشمان نمیآید و میخواهیم او را از صحنه بیرون کنیم. از راه معصیت نمیتوان نظام را حفظ کرد.
علوی همچنین با تاکید بر اینکه باید اخلاق را رعایت کنیم، گفت: کشور ما با مشکلات اقتصادی زیادی مواجه است و اداره کشور در این شرایط سخت است. دست فرماندارها هم برای اجرای پروژهها بسته است، اما باید با روی گشاده رضایت مردم را جلب کنیم. طبق اطلاعات ناجا در دو ماه اول سال تجمعات صنفی 55 درصد افزایش داشته است، بنابراین امکان تبدیل این تجمعات به اعتراضات سیاسی و چالشهای امنیتی وجود دارد. در این بی پولی لبخند فرمانداران و مسئولان میتواند رضایت مردم را به دست آورد.
این دولت جناحی نیست و نمی خواهد هیچ جناحی را به حاشیه براند
وی در بخش دیگری از سخنانش اظهار کرد: دولت یازدهم می خواهد بستر را برای حضور همه فرزندان انقلاب فراهم کند. این دولت جناحی نیست و نمی خواهد هیچ جناحی را به حاشیه براند، بنابراین باید برای مسئولیتها، بهترینها انتخاب شود تا دست اصولگرایان، اصلاح طلبان و مستقلین در دست هم باشد.
سلسله تخریبها و تهمت زدنها با شعار سال جور در نمیآید
علوی همچنین با بیان اینکه ما با دو تحریم جهانی و داخلی روبرو هستیم اظهار کرد: استکبار به دنبال این است که اسلام را به دوقطب شیعه و سنی تبدیل کند. در داخل کشور هم دشمن درصدد است تا جامعه را دو قطبی کند. در این فضا باید افکار نقد محترمانه شود و حرمت ها حفظ شود اما نباید یک سلسله تخریبها و تهمت زدن ها ایجاد شود. این اقدامات با شعار سال جور در نمیآید. فرمانداران باید با مدیریت خود مانع موفقیت دشمنان شوند.
وی تصریح کرد: کشور ما 800 بشکه نفت میفروشد و با این وجود در برخی موارد پولش هم به دست ما نمیآید حتی اگر با قیمت کنونی این فروش نفت را محاسبه کنیم در واقع 400 بشکه نفت صادر میکنیم که با فروش 400 بشکه نفت آیا اداره کشور کار سادهای است؟ بنابراین باید مسئولان با روی های گشاده رضایت مردم را جلب کنند.
در دو ماه اول سال تجمعات صنفی 55 درصد افزایش داشته است که امکان تبدیل این تجمعات به اعتراضات سیاسی و چالشهای امنیتی وجود دارد |
وزیر اطلاعات تصریح کرد: انتخابات با خود چالشهایی دارد که این چالشها با مدیریت صحیح کاهش مییابد. عدهای که بنا دارند برای انتخابات نامزد شوند فکر میکنند اگر بر شاخصهای فرقهای، قومی یا منطقهای دست بگذارند رای جمع میکنند که چالشهای ضد امنیتی از همین جا شکل میگیرد.
وزیر اطلاعات در پایان با بیان اینکه باید با چالشها برخورد و آنها را مدیریت کنیم، گفت: برخی نامزدها از هم اکنون سایرین را تخریب کرده و یا قومیتها را تحریک می کنند لذا دستور دادهام که از همان ابتدا با این اظهارنظرها برخورد شود تا با چالشهای امنیتی مواجه نشویم.
انتهای پیام/