تا سال 2050 سوخت 139 کشور با انرژی پاک تامین میشود
به گزارش گروه علم و فناوری آنا به نقل از UPI، تغییری بدین شکل میتواند به معنای کاهش مصرف انرژی به دلیل بهرهوری از برق پاک و تجدیدپذیر باشد. همچنین این امر میتواند منجر به ایجاد 24 میلیون شغل طولانی مدت، کاهش سالانه چهار تا هفت میلیون مرگ بر اثر آلودگی هوا، تثبیت قیمت انرژی و صرفهجویی سالانه بیش از 20 تریلیون در هزینههای بهداشت و آب و هوایی شود.
مارک جاکوبسن، مدیر بخش اتمسفر و انرژی دانشگاه استانفورد، در این باره میگوید: «سیاستگذاران معمولا تعهد به انجام کاری نمیدهند مگر این که پژوهشهای معقولانهای وجود داشته باشد که نشان این تغییرات امکانپذیر است و این کاری است که ما سعی در انجامش داریم. ادعا نمیکنیم که تنها یک راه برای انجام این کار وجود دارد اما داشتن یک برنامه ثابت به مردم هدف را نشان میدهد».
نتایج این مطالعه نشان میدهد که منابع انرژی تجدید پذیر برای 139 کشور قابل دسترس است؛ میتوان تعداد ژنراتورهای خورشیدی، آبی و بادی مورد نیاز برای منابع انرژی این کشورها را تا سال 2030 تا 80 درصد فراهم کرد و این میزان تا سال 2050 صد درصد خواهد شد.
محققان الکتریسیته، حمل و نقل، گرمایش/ سرمایش، صنایع و کشاورزی، جنگلداری و ماهیگیری هر کدام از این کشورها را مورد بررسی قرار دادهاند.
براساس نتایج این مطالعه، کشورهای که دارای سهم بیشتری از زمین نسبت به جمعیت، مانند ایالات متحده آمریکا، چین و اتحادیه اروپا، هستند راحتتر به اعمال تغییرات برای رسیدن به منابع 100 درصد انرژی آبی، بادی و خورشیدی خواهند بود.
کشورهای کوچکتر، پرچمعیتتر و آنهایی که در امتداد اقیانوس قرار گرفتهاند، مانند سنگاپور، راه سختتری را در پیادهسازی این برنامه در پیش خواهند داشت.
مترجم: هانا حیدری
انتهای پیام/