دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
01 شهريور 1396 - 14:00

هم‌پیمانی بانک‌ها با صندوق نوآوری برای ارائه تسهیلات به شرکت‌های دانش‌بنیان

بانک‌های ملی ایران، صادرات، کشاورزی، صنعت و معدن، قرض الحسنه مهر ایران، پارسیان و سینا برای ارائه تسهیلات گوناگون به شرکت‌های دانش‌بنیان با صندوق نوآوری و شکوفایی هم‌پیمان شده‌اند.
کد خبر : 205749

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر بهزاد سلطانی رییس صندوق نوآوری و شکوفایی در مراسم افتتاحیه شعبه بانک سینا در مجتمع شکوفایی شرکت‌های دانش‌بنیان با اعلام این خبر گفت: «این صندوق به منظور مشارکت گسترده بانک‌ها برای ارائه خدمات به شرکت‌های دانش‌بنیان و پیشگیری از افزایش تعداد نیروی انسانی شاغل در صندوق نوآوری و شکوفایی بخش اعظم فعالیت در زمینه ارائه تسهیلات به شرکت‌های دانش‌بنیان را از طریق بانک‌ها به انجام می‌رساند.»


رییس صندوق نوآوری و شکوفایی از همکاری این صندوق با ۵ بانک کشور خبر داد و افزود:‌ «در حال حاضر با بانک‌های سینا، آینده، صادرات، مهر ایران و بانک ملی همکاری داریم، با آنکه با سه بانک کشاورزی، صنعت و معدن و پارسیان وارد عقد تفاهم‌نامه شده‌ایم.»


او ادامه داد: «برای همکاری با ۴ تا ۵ بانک دیگر در حال مذاکره هستیم. تاکنون هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال طرح دانش‌بنیان به ۵ بانک همکار معرفی کرده‌ایم که تسهیلاتی از این بانک‌ها به شرکت‌ها اعطا شده است.»


به گفته سلطانی، از سوی بانک آینده ۳۵ میلیارد ریال، از سوی بانک صادرات ۲۹۰ میلیارد ریال، از سوی بانک مهر ایران ۵ میلیارد ریال و از سوی بانک سینا ۲۹۷ میلیارد ریال اعتبارات به شرکت‌های دانش‌بنیان اختصاص داده شده است.


رییس صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: «نرخ نکول در بانک‌های مرتبط با شرکت‌های دانش‌بنیان صفر است و به همین دلیل خوش حسابی شرکت‌های دانش‌بنیان، همه بانک‌های کشور از همکاری با صندوق نوآوری و شکوفایی برای ارائه تسهیلات به شرکت‌ها استقبال می‌کنند.»


او ادامه داد: «صندوق از طریق استفاده اهرمی از موجودی خود در بانک‌ها موفق شده خدمات مضاعفی را به شرکت‌های دانش بنیان ارائه کند. نمی‌توان مردم کشور را با واردات بی‌رویه تکنولوژی فقیر کرد و برای توسعه تکنولوژی در کشور هم باید حداکثر امکانات و منابع مالی بسیج شوند.»


سلطانی در پایان افزود: «آغاز فعالیت هر شرکت دانش‌بنیان چشم روشنی برای ملت ایران است. شرکت‌های دانش‌بنیان در دو تا سه سال آینده تحولات عظیمی را در اقتصاد دانش‌بنیان و اقتصاد مقاومتی رقم خواهند زد.»


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب