بدهی 632 میلیاردتومانی دولت به شهرداری در حوزه بافت فرسوده
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از سازمان نوسازی شهرداری تهران، عبادالله فتح اللهی با بیان اینکه بیش از3200 هکتار از مساحت شهر تهران را بافت فرسوده تشکیل میدهد، افزود: با تلاش مدیران شهری پایتخت و آگاه سازی شهروندان تهرانی نسبت به خطرات زندگی در این بافتها تعداد پروانههای صادره باتوجه به رکود در بخش مسکن قابل قبول بوده است.
فتح اللهی با اشاره به اینکه در مجموع تعداد پروانههای صادر شده در مناطق 22 گانه پایتخت از سال 1388 تاکنون بیش از 30 هزار پروانه بوده است، تصریح کرد: تعداد پروانههای صادر شده در سال 1394 در حدود 1520 پروانه بوده که این رقم در سال 1395 به 1607 پروانه رسیده است.
وی با تاکید بر اینکه متاسفانه هم اکنون بیشتر کلان شهرها و شهرهای سراسر کشور برای نوسازی بافتهای فرسوده خود با مشکلات زیادی روبهرو هستند، افزود: این درحالی است که مدیریت شهری تهران طی سالهای گذشته توانسته است نزدیک به 36 درصداز بافتهای فرسوده پایتخت را نوسازی کند.
فتح اللهی با هشدار نسبت به بیتوجهی دولت درخصوص نوسازی بافتهای فرسوده ادامه داد: طبق آمار منتشر شده، طی سالهای گذشته تنها 8درصد از بافتهای ناکارآمد در کشور نوسازی شده است که جای تامل دارد.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در ادامه با بیان اینکه مجموع تخفیفهای داده شده به شهروندان تهرانی در صدور پروانه از سال 1388 تاکنون در حدود 630 میلیارد تومان بوده است، گفت: متوسط تخفیف به ازای هر پروانه حدود 22 میلیون تومان بوده است.
وی با اشاره به رایگان شدن هزینههای حفاری و انشعابات آب، برق و گاز برای واحدهای مسکونی احداثی در بافتهای فرسوده، افزود: باز شدن معابر در بافتهای فرسوده پایتخت در اولویت برنامههای سازمان نوسازی قرارداشته است که خوشبختانه پیشرفتهای بسیار قابل توجهی نیز در این خصوص داشتهایم.
فتح اللهی ادامه داد: در همین راستا مناطق 12 ، 10 و 11 بیشترین میزان معبر آزاد شده را به خود اختصاص دادهاند. همچنین بیشترین تخفیف صدور پروانه نیز طی سالهای اخیر به ترتیب به مناطق 10 ، 11، 12 و 8 اختصاص دارد.
وی تاکید کرد: بنا بر تاکیدات شهردار تهران توجه به جنبههای فرهنگی و اجتماعی محلات مناطق 22گانه نیز در نوسازی بافت فرسوده مورد توجه بوده است.
انتهای پیام/