تصمیمگیری برای جمعآوری گربهها بر عهده شهرداری نیست
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از روابط عمومی شرکت ساماندهی صنایع م مشاغل شهر تهران، کامران زنگیشه با اشاره به انتقال صنوف مزاحم از شهر تهران اظهار کرد: ساماندهی اوراقچیها در میدان شوش که از صنوف مزاحم هستند چندی پیش در دستور کار قرار گرفت زیرا این موضوع باعث شده بود در ضلع شرقی میدان نازیبایی ایجاد شود.
وی با بیان اینکه 800 تا 900 واحد اوراق کننده اتومبیل در این محدوده مستقر بودند که با هماهنگی پلیس آگاهی تهران بزرگ این ساماندهی آنها به اتمام رسید، اضافه کرد: این در حالی است که 1250 سوله در ثامن الحجج در خاوران آماده شده تا این صنوف در آنجا استقرار یابند. هماکنون 80 درصد اوراق کنندههای اتومبیل تخلیه شدهاند.
وی با بیان اینکه 11 گاراژ در آن مسیر هستند که هماکنون 3 گاراژ و 70 درصد مغازههای آنها تخلیه شدهاند، اظهارکرد: هماکنون نیز محوطه سازی و جداره سازی این محدوده نیز پایان پذیرفته است. چراکه اگر آتش سوزی در این منطقه اتفاق میافتد امکان امدادرسانی بسیار پایین بود.
تعیین و تکلیف گربههای پایتخت
وی در پاسخ به سوالی در خصوص جمع آوری گربه در مناطق و محلات شهر تهران افزود: مدیریت شهری تصمیمی برای جمع آوری گربهها ندارد و این موضوع و تصمیم گیری در خصوص آن زیرنظر سازمان دامپزشکی کشور باید انجام پذیرد.
زنگیشه با اشاره به ساماندهی جانواران مضر شهری در طرح استقبال از بهار که با هماهنگی مناطق 22 گانه در حال انجام است، تصریح کرد: در خصوص حذف موش از پایتخت با تزریق فوم فعالیتهایی انجام میشود. همچنین جمع آوری سگهای بدون صاحب در مناطق حاشیهای شهر تهران با حضور اکیپهای جمع آوری در حال انجام است که در نهایت این سگها به مرکز عقیم سازی آرادکوه انتقال خواهند یافت.
وی با بیان اینکه هماکنون در بوستانهای شمالی تهران، کلینیک سگهای بدون صاحب آماده خدمت رسانی هستند، عنوان کرد: در طرح استقبال از بهار نیز 22 چادر آموزشی نسبت به اطلاع رسانی در خصوص سگها و موشها اقدام میکنند.
استقرار 67 هزار صنف در پایتخت
زنگیشه با اشاره به استقرار 67 هزار صنف در پایتخت عنوان کرد: تاکنون 30 هزار پرونده نسبت به انتقال این صنوف اجرایی شده و در حال حاضر نیز 37 هزار صنف دیگر در شهر تهران فعالیت میکنند که عمدتا خدمات خودرویی را به شهروندان ارایه میدهند که آلودگی بصری و صوتی چندانی ندارند چرا که حضور صنف خودرو نیاز عمده شهروندان است.
زنگیشه با اشاره به فعالیت مراکز CNG در شهر تهران اذعان کرد: از سال 88 این مراکز به شرکت ساماندهی سپرده شده است و هماکنون 33 جایگاه عرضه سوخت گاز در شهر تهران داریم که 10 جایگاه اتوبوسی و 23 جایگاه مربوط به خودروهای سواری است. برنامهای برای گسترش این صنوف نداریم چرا که این موضوع باید در دستور کار وزارت نفت قرار گیرد، اما طی سالهای گذشته شهرداری تهران ایمنی و استانداردسازی این جایگاهها را به درستی انجام داده است.
جمعآوری سیگار از دکهها
مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و معادن شهرداری تهران با اشاره به جمع آوری سیگار از دکه های روزنامه فروشی اضافه کرد:هماکنون بسیاری از سیگارها را از داخل کیوسکها جمع آوری کردیم تا در پشت ویترین مغازهها چیده نشوند تا جوانان برای خرید و استفاده از دخانیات با دیدن آنها تحریک نشوند.
زنگیشه تاکید کرد: در مراکز فروش و عرضه پرندگان در مرکز خلیج در بزرگراه آزادگان حضور دامپزشک و ناظر سازمان محیط زیست مانع از ورود پرندگان غیرمجاز به این مرکز و همچنین مرکز خاوران است
انتهای پیام/